Σεμινάριο: Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού – HRM | Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και τις τεχνικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

σεμινάριο

Πιο συγκεκριμένα:

-να αποκτήσουν γνώση των βασικών εννοιών και μεθόδων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

-να αφομοιώσουν τη σπουδαιότητα της λειτουργίας Ανθρώπινου Δυναμικού για τη διοίκηση των επιχειρήσεων

-να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις τεχνικές χειρισμού επιμέρους θεμάτων που αναφέρονται στο προσωπικό των επιχειρήσεων, όπως προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού, προσέλκυση, επιλογή, αξιολόγηση απόδοσης, αμοιβές, εκπαίδευση.

Θεματολογία Εισήγησης

Εισαγωγή στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού

Εκπαίδευση & Ανάπτυξη

Συστήματα Αμοιβών

Remote Systems

Το πρόγραμμα διεξάγεται με φυσική παρουσία και μέσω zoom.

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος, Ph.D
Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην Ψυχολογία του Καταναλωτή. Επιπλέον, έχει εξειδίκευση στην Συμπεριφορά Καταναλωτή, στο Digital Branding και στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns. Είναι έμπειρος και εγκεκριμένος καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας. Έχει μεταφράσει το νέο πρωτοποριακό βιβλίο που κυκλοφορεί πλέον και στα ελληνικά – το H2H Marketing – των συγγραφέων Philip Kotler– Waldemar Pfoertsch –Uwe Sponholz που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.