Δωρεά συσκευής απινιδωτή στο ΟΠΑ από το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center

Στο πλαίσιο αναβάθμισης του εξoπλισμού και εν γένει εκσυγχρονισμού του ιατρείου του ΟΠΑ, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσέφερε στο ΟΠΑ συσκευή απινιδωτή, η οποία θα αξιοποιηθεί από το Ιατρείο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την αντιμετώπιση πιθανών περιστατικών.

απινιδωτής οπα

Tο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, σε συνέχεια της δωρεάς του φορητού απινιδωτή στο ΟΠΑ, προτίθεται να προσφέρει σε 6 μέλη του προσωπικού του ΟΠΑ,την δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής – Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS). Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης στην Υποστήριξη της Ζωής, φορέα πιστοποιημένο από το European Resuscitation Council

Σκοπός του σεμιναρίου BLS είναι να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες για την αναγνώριση της καρδιακής ανακοπής και να βοηθήσει τον εκπαιδευόμενο να παρέχει την βασική υποστήριξη της ζωής, όταν απαιτείται. 

Ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών, Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Δράκος, υπεύθυνος του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς του ΟΠΑ, εκφράζει εκ μέρους της Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θέμο Χαραμή, απόφοιτο του ΟΠΑ, καθώς και στο προσωπικό του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, για τη συνεισφορά τους στις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς του Πανεπιστημίου.

«Η προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center δεν περιορίζεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του νοσοκομείου. Αποτελεί ένα μήνυμα έμπρακτης στήριξης γενικότερα στον χώρο της Παιδείας και των ανθρώπων της. Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποτελεί διαχρονικά έναν ισχυρό βραχίονα της ανώτατης εκπαίδευσης, με σημαντική συμβολή στη διαμόρφωση της σύγχρονης Ελλάδας. Θα είμαστε δίπλα του με κάθε πρόσφορο μέσο», τονίζει από την πλευρά του ο κ. Θέμος Χαραμής.