Έξυπνες Συμβουλές Για Την Ημέρα Του Αγίου Βαλεντίνου

Ο ρομαντισμός είναι στον αέρα – και έτσι είναι και οι διαφημίσεις για ακριβά κοσμήματα και ανθοσυνθέσεις. Η ημέρα αυτή όμως, είναι φτιαγμένη για να μας υπενθυμίσει τους λόγους που αγαπάμε τον σύντροφό μας και μας δίνει την ευκαιρία να του δείξουμε την αφοσίωσή μας.

αγίου βαλεντίνου

Φέτος, θα σας προτείνουμε ιδέες φιλικές προς τον προϋπολογισμό σας, καθώς η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη στην αγάπη και όχι στα ακριβά δώρα.

Μην το παρακάνετε

Εκτός αν σκοπεύετε να κάνετε τη μεγάλη ερώτηση ή να γιορτάσετε μια επέτειο ορόσημο, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε πάνω από έναν μισθό για ένα πανάκριβο δώρο. Αν είστε στην αρχή της σχέσης σας, σίγουρα δεν θέλετε να δημιουργήσετε προηγούμενο με υπερβολικά δώρα και πολυτελείς αγορές. Αν πάλι, είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, πιθανότατα θα έχετε ήδη φτιάξει ένα κοινό οικονομικό πλάνο για το μέλλον σας (διακοπές, βελτιώσεις στο σπίτι,κτλ).

Γνωρίστε τις ανάγκες του συντρόφου σας

Γνωρίζετε τον σύντροφό σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Το γεγονός αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό του. Αφήστε τις γενικές συμβουλές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ανακαλύψτε τι θα κάνει χαρούμενο το σύντροφό σας εκείνη την ημέρα. Για παράδειγμα, ένα γκουρμέ δείπνο ή μια παράσταση (προ καραντίνας), να ήταν ιδανικό σενάριο για εσάς, την ίδια στιγμή που ο σύντροφός σας θα ήθελε μια ήρεμη βραδιά στον καναπέ με πίτσα.

Ξεκινήστε μια παράδοση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μερικές φορές τα πιο σημαντικά δώρα δεν χωράνε σε κουτί. Αντί να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ένα δώρο, σκεφτείτε πως θα διατηρήσετε τον προϋπολογισμό κάνοντας ένα ξεχωριστό εξατομικευμένο δώρο, όπως μια playlist με τα αγαπημένα σας τραγούδια ή ένα βίντεο με φωτογραφίες των δύο σας. Γράψτε ένα ποίημα ή κάντε ένα σπιτικό δείπνο. Ξεκινήστε μια παράδοση να κάνετε μια δραστηριότητα μαζί. Ποιος καλύτερος τρόπος για να δείξετε την αγάπη σας παρά να ξοδέψετε χρόνο μαζί;

Σχεδιάστε το κοινό σας μέλλον

Μπορεί να μην ακούγεται ρομαντικό στην αρχή, αλλά η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να συζητήσετε το κοινό σας μέλλον. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε την ώρα που κοιτάζετε ο ένας τον άλλον πάνω από ένα δείπνο υπό το φως των κεριών για να συζητήσετε για το που βαδίζει η σχέση σας; Ποιο είναι το όραμά σας για τον επόμενο χρόνο, τα επόμενα πέντε χρόνια ή το υπόλοιπο της ζωής σας; Θέλετε να ταξιδέψετε; Να αγοράσετε ένα σπίτι; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτούς τους στόχους για να δημιουργήσετε έναν οικονομικό χάρτη για την επίτευξη των ονείρων σας μαζί.