Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εξέδωσε ανακοίνωση για τον νέο κύκλο αιτήσεων για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης.

πρακτική άσκηση

Η ανακοίνωση του Ιδρύματος:

Μας εντυπωσίασε το μεγάλο ενδιαφέρον που συγκέντρωσε το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του ΙΣΝ, καθώς λάβαμε εκατοντάδες αξιόλογες αιτήσεις (992 αιτήσεις) για έναν πολύ περιορισμένο αριθμό θέσεων πρακτικής άσκησης (53 θέσεις πρακτικής άσκησης).

Σε μία πραγματικά ανταγωνιστική διαδικασία όπως αυτή, το γεγονός ότι η αίτηση κάποιου υποψηφίου δεν επελέγη, δεν σημαίνει ότι δεν ανταποκρίνεται στα κριτήρια της θέσης, αλλά ότι ο αριθμός των αξιόλογων υποψηφίων ήταν πολύ μεγαλύτερος από όσους θα μπορούσαν να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα.


Το πάθος, η σύνεση και ο αλτρουισμός που επέδειξαν οι υποψήφιοι μέσα από τις αιτήσεις τους αποτελεί πραγματική έμπνευση για εμάς, δίνοντάς μας ελπίδα για το μέλλον που βοηθούν να δημιουργηθεί. Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε όλους όσοι δεν επιλέχθηκαν σε αυτόν τον κύκλο του προγράμματος, να υποβάλουν αίτηση σε μελλοντικό κύκλο.


Ο επόμενος κύκλος αφορά την Φθινοπωρινή-Χειμερινή περίοδο (3 Οκτωβρίου 2023 – 2 Φεβρουαρίου 2024), με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων να ανοίγει στις 3 Ιουλίου 2023 και να παραμένει ανοιχτή μέχρι τις 2 Αυγούστου 2023. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της διαδικασίας, την 1η Σεπτεμβρίου 2023.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στην online διαδικασία αίτησης, από την 3η Ιουλίου 2023.


Ευχαριστούμε και πάλι όλους εσάς που δηλώσατε συμμετοχή, για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας!