Γνωρίζεις κάποια ηγετική προσωπικότητα; Πρότεινέ την για το Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership Prize 2023

Οι υποψηφιότητες για το βραβείο Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership Prize 2023, το οποίο παρουσιάζεται από κοινού από το Tällberg Foundation και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), άνοιξαν και περιμένουν τις προτάσεις σας έως τις 15 Μαΐου.

tallberg βραβείο

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται online και στη συνέχεια αξιολογούνται από μία διεθνή επιτροπή. Οι ηγέτες που θα επιλεγούν, θα λάβουν χρηματικό έπαθλο αξίας $50.000. Οι ανερχόμενοι ηγέτες που θα προταθούν μπορούν να κληθούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Καθοδήγησης Ανερχόμενων Ηγετών του Ιδρύματος Tällberg (Emerging Leaders Mentoring Program).

Η ονομασία του βραβείου αντικατοπτρίζει τη μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ του Tällberg Foundation και του ΙΣΝ, ενώ παράλληλα τιμά τον Σουηδό διεθνή διπλωμάτη και πρώην Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Jan Eliasson.

Στους νικητές του 2022 περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, άνθρωποι που εργάζονται στη Βενεζουέλα, στη Ζιμπάμπουε και στην Ελλάδα για την υποστήριξη της πρόσβασης των μεταναστών στην εκπαίδευση, της βιώσιμης καλλιέργειας μανιταριών και του ποδοσφαίρου χωρίς αποκλεισμούς.

ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο

Κύκλος διαλέξεων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Διδακτική της Γαλλικής ως ξένης γλώσσας

δυπα

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις τελευταίες 1.000 θέσεις απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας νέων σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία με 100% επιδότηση