Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Maestro: το συγκινητικό μήνυμα στη Μαρία Καβογιάννη

Το “Maestro”, η σειρά που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες, ανοίγει πλέον τα φτερά της και διανύει παγκόσμια πορεία καθώς προβάλεται και από την πλατφόρμα του Netflix.

μαρία καβογιάννη

Συγκεκριμένα, είναι διαθέσιμη σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ασία και Αφρική δηλαδή σε όλο τον κόσμο. Ο τίτλος για τη διεθνή καριέρα είναι “Maestro in Blue”.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θέλησε με ένα ποστ στο λογαριασμό του στο Instagram, να απευθυνθεί στην πρωταγωνίστρια της σειράς, την Μαρία Καβογιάννη. Ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μιλάνε για τη διεθνή πορεία της σειράς όταν ακόμα απλά ήταν στη σφαίρα του ονείρου. Μας έδωσε και μία πληροφορία για τη συνέχεια της σειράς λέγοντας ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον β’ κύκλο της σειράς.

Στο γράμμα προς τη Μαρία Καβογιάννη έγραψε:
Αγαπημένη μου Μαρία, Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro.
Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.
Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει,το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο. Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία;; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη,Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».
Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται. Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)..Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.


Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί!!!
Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.
Υ.Γ.
Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;;;
Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι;;
Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό)
Σ’αγαπώ
Χ.Π.

προγράμματα κολύμβησης

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν προγράμματα κολύμβησης και ειδικής εκγύμνασης για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία

meet market

The Meet Market: Easter Edition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων