ΕΑΠ: Έναρξη λειτουργίας του Γραφείου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στην Αθήνα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοινώνει την έναρξη του Γραφείου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας με έδρα την Αθήνα.

ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο

Το Γραφείο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αποτελεί κόμβο-σημείο πρώτης επαφής στο ΕΑΠ και καλείται να υποστηρίξει δράσεις καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Μάλιστα, από τον Φεβρουάριο 2023, λειτουργεί και δεύτερο Γραφείο στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στη Πάτρα (Γραφείο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Κόμβου Πάτρας) με σκοπό την από κοινού υλοποίηση δράσεων που θα υποστηρίζουν την ολιστική προσέγγιση  αξιοποίησης της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο ΕΑΠ.

Η μεθοδική επίτευξη του στόχου που καλείται να υλοποιήσει το Γραφείο Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας  του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου είναι η δημιουργία ενός οικοσυστήματος, μέσα στο οποίο μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και πόροι του πανεπιστημίου θα αναπτύσσουν συνέργειες με πρόσωπα και πόρους εκτός του Ιδρύματος, προκειμένου να προωθείται η ανάπτυξη και διάχυση της έρευνας και της γνώσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραφείο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Ε.Α.Π. Κόμβου Αθηνών

Παράρτημα Ε.Α.Π Αθήνας

Κτίριο Υπηρεσιών, (Γραβιάς 4-6, Αθήνα, Τ.Κ 10678)

Αρμύρα Έλλη, Διοικητική Υποστήριξη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 210 0909 7232

Email : epixeirein@eap.gr

Γραφείο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Ε.Α.Π. Κόμβου Πάτρας

Εγκαταστάσεις Ε.Α.Π

Κτίριο Ε, ΠΕ 06 ( Παρ. Αριστοτέλους 18, Πάτρα Τ.Κ 26335)

Γεωργακοπούλου Μαρία, Γαλάνη Βασιλική, Διοικητική Υποστήριξη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2610 367401

Email : epixeirein@eap.gr