Μάγκυ Χαραλαμπίδου: έδωσε απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το σώμα της

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η δημοφιλής dj και ραδιοφωνικός παραγωγός, ανέβασε χθες μία πολύ αποκαλυπτική φωτογραφία με μαγιό.

μάγκυ χαραλαμπίδου

Σε καλοκαιρινό moode έγραψε το εξής στη λεζάντα: Hello Summer! Σήμερα υποδέχομαι το καλοκαίρι κ την ωραιότερη άνοιξη της ζωής μου! Για, πάμε να κάνουμε χαμό!

Η ίδια δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια από άντρες αλλά και γυναίκες σχετικά με το σώμα της αλλά και την ηλικία της. Γι’ αυτό με νέο ποστ, σε μια μακροσκελή ανάρτηση έγραψε:

“Στο προηγούμενο ποστ είπα να κάνετε χαμό κ τον κάνατε. Σας ευχαριστώ όλους σας για τα θεικα για τα καλά κ για τα,αρνητικά σας σχόλια! Αυτό που με ενοχλεί είναι μόνο τα χυδαία αλλά κ πάλι όπως εκφράζεται ο καθένας, ανάλογα με το τι κουβαλάει μέσα του! Με στεναχωρει για την κοινωνία μας το age bullying που βλέπω ότι σας αρέσει να ασκείται στον άλλο! Ειλικρινά δεν μπορω να το καταλάβω! Σας θυμίζω ότι στο insta του ανεβάζει ο καθένας ότι αυτός θέλει! Που σημαίνει ότι η φωτογραφία που ανέβασα μου αρέσει αν εσένα όχι τότε μη τη βλέπεις! Μάθε να αγαπας κ να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι! Δεν έχεις ανάγκη από πλαστικές μποτοξ ρετούς κ φίλτρα! Just be yourself love your self ΚΑΙ προσπάθησε να τον κάνεις καλύτερο όσο μπορείς μέσα έξω! Μη βγάζεις χολη! Πριν σκορπισεις το δηλητήριο σου σκέψου! Μην κατακρίνεις κανένα από την εικόνα ειδικά όταν δεν έχεις επίγνωση της δικής σου! Μην κρίνεις τους ανθρώπους αν δεν ξέρεις σε τι μάχες πολεμάνε. Πολλά, φιλιά σε όλους”.