Evil Dead Rise: 20 Απριλίου στους κινηματογράφους!

Η New Line Cinema και η Renaissance Pictures παρουσιάζουν την επιστροφή του εμβληματικού franchise τρόμου, “Evil Dead Rise”, από τον συγγραφέα/σκηνοθέτη Λι Κρόνιν (“Η τρύπα”). Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Λίλι Σάλιβαν (“I Met a Girl”, “Barkskins”), Αλίσα Σάδερλαντ (“Η Ομίχλη”, “Βίκινγκ”), Μόργκαν Ντέιβις (“Storm Boy”, “The End”), Γκάμπριελ Έκολς (“Ταξίδι μέσα από τη μνήμη”) και μας συστήνουν τη Νελ Φίσερ (“Northspur”).

evild dead rise

Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το “Evil Dead Rise” αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

Παραγωγός του “Evil Dead Rise” είναι ο Ρόμπ Τάπερτ (“Ash vs Evil Dead”, “Μην ανασαίνεις”), ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν ο δημιουργός της σειράς και σύμβολο των ταινιών τρόμου Σαμ Ράιμι με τον θρύλο του καλτ και τον “Ash” αυτοπροσώπως, Μπρους Κάμπελ και τους Τζον Κέβιλ, Μακντάρα Κέλεχερ, Ρίτσαρντ Μπρένερ, Ντέιβ Νιουστάντερ, Ρόμελ Άνταμ και Βικτόρια Παλμιέρι.

Τον Κρόνιν συνοδεύουν πίσω από την κάμερα ο διευθυντής φωτογραφίας Ντέιβ Γκάρμπετ (“Δίοδος σωτηρίας”, “Underworld: Η εξέγερση των λύκων”), ο σχεδιαστής παραγωγής Νικ Μπάσετ (“Guns Akimbo”, “Sweet Tooth”), ο μοντέρ Μπράιαν Σο (“Ash vs Evil Dead”, “Σπάρακος”) και η ενδυματολόγος Σάρα Βουν (“Chasing Great”, “Inside”) και ο συνθέτης Στίβεν ΜακΚέον με την πρωτότυπη μουσική του (“Η τρύπα”, “Primeval”).

Οι New Line Cinema / Renaissance Pictures παρουσιάζουν μια παραγωγή των Pacific Renaissance και Wild Atlantic Pictures, το “Evil Dead Rise” που θα διανεμηθεί παγκοσμίως από την Warner Bros. Pictures και θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους διεθνώς τον Απρίλιο του 2023.

Σκηνοθεσία: Λι Κρόνιν

Σενάριο: Λι Κρόνιν, Σαμ Ράιμι

Πρωταγωνιστούν: Λίλι Σάλιβαν, Αλίσα Σάδερλαντ, Μόργκαν Ντέιβις, Γκάμπριελ Έκολς, Νελ Φίσερ