Γνωρίστε τους νέους υποτρόφους του Institute for Ideas and Imagination 2023-24

Τι θα συμβεί εάν φέρεις σε επαφή ανθρώπους με διαφορετικές εξειδικεύσεις, όπως στον τομέα των Αφρικανικών Σπουδών, την αρχιτεκτονική ιστορία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τον κινηματογράφο και την ποίηση, από διαφορετικά σημεία της γης, όπως την Αίγυπτο, τη Βενεζουέλα, την Ελλάδα και τη Νότια Κορέα; Θα ανακαλύψουμε πολύ σύντομα. 

institute for ideas

Aνακοινώθηκε ο πέμπτος κύκλος υποτρόφων του Ιnstitute for Ideas and Imagination του Columbia University που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2023. Γνωρίστε τους υποτρόφους. Στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών του Institute for Ideas and Imagination, θα υλοποιηθεί φέτος και ένα Πρόγραμμα Φιλοξενίας & Έρευνας για Εκτοπισμένους Συγγραφείς.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με δωρεά του συμβάλλει στην περαιτέρω συνέχιση του έργου του Institute for Ideas and Imagination με σκοπό «την καλλιέργεια νέων τρόπων σκέψης για τις τέχνες, τις σπουδές και τη γνώση». Η υποστήριξη του ΙΣΝ έρχεται σε συνέχεια στήριξης του Institute for Ideas and Imagination, ήδη από τα πρώτα βήματά του, αλλά και της Πρωτοβουλίας Stavros Niarchos Foundation (SNF) Public Humanities Initiative που προσπαθεί να μεταφράσει τις ανθρωπιστικές σπουδές σε χειροπιαστή και κατανοητή γνώση για το ευρύ κοινό.