ThinkBiz Academy: Το Μέλλον της Νεανικής Επιχειρηματικότητας | 19-20 Μαΐου 2023

Το αύριο συναρπάζει, το αύριο εξιτάρει, το αύριο είναι ήδη εδώ! Ο πρώτος φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα είναι έτοιμος να συστηθεί!

thinkbiz academy

Ξεκινώντας το 2011, το ThinkBiz συνεχίζει να συνεισφέρει στο ελληνικό οικοσύστημα νεανικής επιχειρηματικότητας, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Με στόχο αφενός την προσωπική καλλιέργεια και ανέλιξη μέσω κατάρτισης σε soft και hard skills κι αφετέρου την προσέλκυση ενδιαφέροντός για την καινοτομία στο πανεπιστήμιο, το ThinkBiz καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες να αναπτύξει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας στους φοιτητές, αλλά και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ πανεπιστημίου και επιχειρηματικού κόσμου.

ThinkBiz Academy:

Το ThinkBiz Academy, το πιο εξωστρεφές εγχείρημα του ThinkBiz, αποτελεί ένα ιδιαίτερο event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους, προσφέροντας ένα διήμερο γεμάτο γνώση και εμπειρία σε κάθε παρευρισκόμενο. Σκοπός του, η ένταξη των νέων στον επιχειρηματικό κόσμο μεσω ομιλιών και workshops απο καταξιωμένους startuppers, ομιλητές και trainers, σε συνδυασμό με πληθώρα διαδραστικών happenings, όλα με στόχο να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία 360 μοιρών στο συμμετέχοντα, διαφοροποιώντας το από οποιοδήποτε άλλο event επιχειρηματικότητας!

Το Think Academy 2023 έρχεται, πρώτη φορά φέτος, με 2 παράλληλα stages κι ένα ανανεωμένο career agora, σε 3 εμβληματικούς χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, για να δείξει στους συμμετέχοντές του, ότι οι πράξεις του σήμερα αντανακλούν το αύριο που εκείνοι θέλουν να δημιουργήσουν.

Ο τίτλος του: Reflecting tomorrow.

Μαζί θα ανακαλύψουμε πόσο γρήγορα πρόκειται να αλλάξουν οι συνθετικές στον επιχειρηματικό κόσμο και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προσαρμοστούμε σε αυτον. Θα εξερευνήσουμε τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας και τα Trends του μέλλοντος. Από την ψηφιοποίηση στην Ψηφιακή Εμπιστοσύνη, από την πρόοδο στη Βιωσιμότητα, το μέλλον καθορίζεται σήμερα!

Στις 19-20 Μαΐου αντανακλάται το αύριο υπό το πρίσμα του ThinkBiz Academy 2023: Reflecting tomorrow.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε συντονισμένοι για όλα όσα έρχονται!

Instagram: @thinkbizacademy

LinkedIn: ThinkBiz Academy

Website: www.thinkbiz.gr