Το μήνυμα της αδερφής του 7χρονου Χρήστου που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα το 2011

Για ακόμα μία χρονιά είχαμε ατυχήματα με βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης στη Σύμη, στο Αγκίστρι και στη Ρόδο. Αυτό έβγαλε αυτό το θέμα ξανά στην επιφάνεια..έχουν γίνει πάρα πολλά περιστατικά τα προηγούμενα χρόνια, ένα από τα πιο μακάβρια και συγκλονιστικά ήταν όταν το 2011 ο μικρός Χρήστος στη Δροσιά της Χαλκίδας, έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα που είχε καρφωθεί στο μάτι του.

γαρυφαλια σούτζιου

Ο πατέρας του μικρού Χρήστου είναι πάτερ και μίλησε στο OPEN για την τραγωδία αυτή, δείτε το βίντεο:

δελτίο ΟΡΕΝ - Ο πάτερ Διονύσιος για τον γιο του

Και η αδερφή του Γαρυφαλιά έστειλε λίγες μέρες πριν την Ανάσταση το δικό της μήνυμα. Όπως λέει το 2011 έπαψε να έχει παιδική ηλικία εξαιτίας κάποιου που πήγε να κάνει Ανάσταση χωρίς να σκεφτεί τους γύρω του. Συνέχισε λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος άπλωσε το χέρι του και πέταξε μία φωτοβολίδα η οποία καρφώθηκε στο μάτι του αδερφού της.

Ευχήθηκε να βάλουμε μυαλό όλοι για να μην έχουμε ξανά τραυματισμούς ή και θανάτους.

Δείτε το βίντεό της στο TikTok:

@garufalia_

Σήμερα λοιπόν δεν είναι η μέρα που θα ανεβάσω τα βίντεο μας γιατί αν κάτι δεν το κάνω αυθόρμητα προτιμώ να μην το κάνω καθόλου , Αύριο είναι μεγάλη Παρασκευή και Για το δικό μου σπίτι δύσκολες μέρες αν μπορείς κάπου να δείξεις αυτό το βίντεο είναι αποτρέψεις κάποιον θα με κάνει πραγματικά χαρούμενη Καλή Ανάσταση σου εύχομαι !!

♬ πρωτότυπος ήχος – Γαρυφαλιά 'Σούτζιου'