Stavento – Ήβη Αδάμου, στο City Garden Festival 2023

Το City Garden μεταμορφώνεται σε μια μοναδική αρένα ορθίων και σας περιμένει για να ζήσουμε ένα δυνατό live party! Oι Stavento και η Ήβη Αδάμου έρχονται στο City Garden για να μας καθηλώσουν με την ενέργεια και το πάθος τους επί σκηνής, προσφέροντας μας ένα εκρηκτικό show!

stavento

Μοναδικά χορευτικά και ειδικά σχεδιασμένοι φωτισμοί, όλα άψογα δεμένα με τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Ένα live party που υπόσχεται κέφι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

Τη βραδιά θα κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή δύο Special Guest Stars.

Δύο νέα πρόσωπα που τρεντάρουν τρελά το τελευταίο διάστημα στην ελληνική pop μουσική σκηνή: η Daphne Lawrence και η Marseaux.

Stavento

Ο όρος «STAVENTO» στη γλώσσα των ναυτικών σημαίνει «καταφύγιο». Οι STAVENTO γεννήθηκαν το 2004 από τον Μιχάλη Κουϊνέλη (ΜΕΘΥΣΟΣ) και τον Βαγγέλη Γεωργατζή (ΕΥΟ). Η μουσική τους πορεία ξεκίνησε το 2005, με 18 χρόνια επιτυχιών και μοναδικών συνεργασιών! Από τη διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όμορφη» έδειξαν πως μπήκαν στα μουσικά μας πράγματα για να πρωταγωνιστήσουν. Μετρούν στο ενεργητικό τους hit singles, χρυσά και πλατινένια albums και συνεργασίες με ισχυρά ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Ήβη Αδάμου

Τον Απρίλιο του 2010, η Ήβη Αδάμου συνεργάστηκε με τους Stavento για το τραγούδι “Σαν Έρθει Η Μέρα”, τη μεγαλύτερη επιτυχία εκείνου του καλοκαιριού. Από τότε μέχρι σήμερα οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Daphne Lawrence

Η Daphne Lawrence είναι το next big thing στην ελληνική pop μουσική. Απ’ όταν θυμάται τον εαυτό της ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Πλέον το κατάφερε, γράφοντας παράλληλα για άλλους ερμηνευτές  μεγάλες  επιτυχίες.

Marseaux

Η Marseaux  μοιάζει να θέλει να αλλάξει την εικόνα της pop στην Ελλάδα. Φρέσκια και αποφασισμένη να κάνει αυτό που αγαπά, έτσι όπως το αγαπά, έχει δει την καριέρα της τα τελευταία χρόνια να απογειώνεται.

STAVENTO – ΗΒΗΑΔΑΜΟΥ – Live Party..

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΟΡΘΙΩΝ: 15 ΕΥΡΩ

ΟΡΘΙΩΝ: ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 13 ΕΥΡΩ

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr