11ο(+2) Φεστιβάλ Πόζαρ: Το ομορφότερο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει και είναι εκρηκτικό!

Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι- εκεί που όσοι έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε!

φεστιβάλ πόζαρ

Την πρώτη μέρα ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Γιάννης Χαρούλης είναι η καλύτερη έναρξη για το υπέροχο αυτό τριήμερο! Από τη μία ο Αλκίνοος ετοιμάζει για όλους εμάς μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε, και από την άλλη ο Γιάννης που πάντα μαζί με τη μοναδικά δεμένη μπάντα του, ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση, στη ροκιά και την έμπνευση της στιγμής!

Δεύτερη μέρα και οι Χατζηφραγκέτα ανεβαίνουν στη σκηνή  για να μας παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο παλιά και νέα τραγούδια! Και έπειτα ο μοναδικός Σωκράτης Μάλαμας και μια μεγάλη νοητή αγκαλιά με μουσικές  για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία!

Tην τρίτη μέρα ανοίγουν οι VIC- η, χωρίς αμφιβολία, πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής! Κλείσιμο με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που ειδικά φέτος, οι εμφανίσεις του δεν χάνονται! 50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης στην ελληνική δισκογραφία και τα γιορτάζει μαζί μας, όπως αυτός ξέρει καλύτερα!

Αγόρασε τώρα το εισιτήριό σου!

#festivalpozar #aridaia

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

EARLY BIRD 35 ευρώ  / 40 ευρώ  *μέχρι εξαντλήσεως

Προπώληση: 17 ευρώ

Ταμείο: 20 ευρώ