Καλοκαιρινό φεστιβάλ στο Lincoln Center με ελεύθερη πρόσβαση για όλους

Από μουσικές K-pop, hip-hop, τη “μνημειώδη” λειτουργία σε ντο ελάσσονα του Μότσαρτ, και Μαριάτσι από την πρώτη μουσική ομάδα LGBTQIA+ του είδους, μέχρι μια παράσταση του Company του Sondheim στην Αμερικανική Νοηματική Γλώσσα από κωφούς ηθοποιούς κι έναν μαζικό γάμο με εκατοντάδες ζευγάρια, το Summer for the City του Lincoln Center έχει κάτι για όλους.

summer for the city

Το κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα στο Μανχάταν ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το μεγαλύτερο δωρεάν φεστιβάλ πολιτισμού της Νέας Υόρκης και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Εξερευνήστε το πρόγραμμα και μάθε περισσότερα.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι υπερήφανο που υποστηρίζει το πρόγραμμα του φεστιβάλ Summer for the City του Lincoln Center. Η μακροχρόνια υποστήριξη του ΙΣΝ στο Lincoln Center αποσκοπεί στον επαναπροσδιορισμό του αστικού δημόσιου χώρου και στην περαιτέρω προσέλκυση ενός κοινού χωρίς αποκλεισμούς. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η Πρωτοβουλία Stavros Niarchos Foundation-Lincoln Center (SNF-LC) Agora Initiative, που υλοποιείται με την υποστήριξη του ΙΣΝ, μέσω της οποίας διοργανώνονται παραστάσεις και δραστηριότητες με ελεύθερη πρόσβαση για εκατοντάδες ανθρώπους, ενεργοποιώντας παράλληλα έναν διατλαντικό διάλογο ανάμεσα στο Lincoln Center στη Νέα Υόρκη και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Αθήνα.