Επιλέχθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος HEMI Incubator 2023!

Μετά από προσεκτική εξέταση όλων των αιτήσεων, η επιτροπή, αποτελούμενη από συνεργάτες του HEMI, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του HEMI και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, επέλεξε τις πιο φιλόδοξες ιδέες και projects που θα εξελιχθούν με τη βοήθεια αναγνωρισμένων μεντόρων και ειδικών της μουσικής βιομηχανίας.

hemi incubator

Οι 20 δικαιούχοι του Προγράμματος Επιτάχυνσης και οι 10 δικαιούχοι του Προγράμματος Επώασης θα έχουν πρόσβαση σε προσωπικές συνεδρίες καθοδήγησης και εκπαίδευσης από κορυφαίους επαγγελματίες της ευρωπαϊκής μουσικής βιομηχανίας, καθώς και σε διαδικτυακά και φυσικά εργαστήρια για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε εκδηλώσεις δικτύωσης και pitching sessions ξεκινώντας από την Tallinn Music Week και έπειτα την Athens Music Week, καθώς και την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολυάριθμα δίκτυα, μουσικά συνέδρια και φεστιβάλ παρουσίασης του δικτύου HEMI.

Οι18 εμπειρογνώμονες και μέντορες του HEMI Incubator θα βοηθήσουν τους 30 επιλεγμένους ωφελούμενους στην ανάπτυξη των καινοτόμων ιδεών, υπηρεσιών και προϊόντων τους. Είναι ένα δίκτυο έγκριτων, μουσικών επαγγελματιών που έχουν βιώσει τις δυσκολίες ενός εκ των πιο ανταγωνιστικών κλάδων και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν την εμπειρία τους! Θα αναγνωρίσουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία, θα δώσουν πολύτιμο feedback, θα προτείνουν κατευθύνσεις και θα παρουσιάσουν τις ιδέες στους σημαντικότερους παράγοντες της βιομηχανίας για την ανάπτυξη συνεργειών.

Στο τέλος του προγράμματος, οι 3 καινοτόμες ιδέες με την υψηλότερη προοπτική ανάπτυξης και τα  3 projects/εταιρείες με τις περισσότερες δυνατότητες να διαμορφώσουν το μέλλον της μουσικής βιομηχανίας θα λάβουν επιχορηγούμενη, οικονομική στήριξη για να τις βοηθήσουν να αναπτύξουν τα έργα τους και να διευρύνουν τα δίκτυά τους.

Οι 30 επιλεγμένες ιδέες και projects του HEMI Incubator καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων που απαντώνται στον χώρο της μουσικής, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής, της διαφορετικότητας, της βιωσιμότητας και της δημιουργικότητας σε μια εξελισσόμενη βιομηχανία όπου η τέχνη, η επιστήμη και οι επιχειρήσεις συναντιούνται.

Γνωρίστε τους20 δικαιούχους του Πρόγραμμα Επιτάχυνσης και τους10 δικαιούχους

του Προγράμματος Επώασης και ανακαλύψτε περισσότερα για τα καινοτόμα projects και ιδέες τους!