The Meet Market στο 22ο Athens Jazz | 22 – 28 Μαΐου 2023

Από τις 22 έως τις 28 Μαΐου, το The Meet Market, η αγαπημένη αγορά της πόλης, συναντά το 22ο Athens Jazz, το φεστιβάλ-θεσμό (πια) της Αθήνας, και κλείνουν το μάτι στο καλοκαίρι στήνοντας τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου, στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

the meet market

Για μία ολόκληρη εβδομάδα, κάνουμε βόλτα ανάμεσα στις μπλε τέντες που θα γεμίσουν το Μηχανουργείο και το Προαύλιο Μηχανουργείου ενώ γκρουβάρουμε με τους μοναδικούς jazzy ήχους που ακούγονται από τις -εντελώς δωρεάν- συναυλίες που “παίζουν” παράλληλα στην Κεντρική Αυλή.

7 συνεχόμενες ημέρες, 100+ Makers, 20+ από τους οποίους συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό μας, ξεχειλίζουν τον χώρο με τις εμπνευσμένες ιδέες τους, μοιράζονται τις ξεχωριστές ιστορίες τους και μας μεταδίδουν την αγάπη τους για τις #handmade δημιουργίες τους. Από ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, αντικείμενα τέχνης και διακόσμησης μέχρι προϊόντα wellness, βιολογικά τρόφιμα και είδη για το παιδί και την οικογένεια, όλα #madeingreece. Και επειδή είμαστε πιστοί υποστηρικτές του First a meet, then a Market, σας περιμένουμε να πιούμε δροσιστικά cocktails , να δοκιμάσουμε λαχταριστό street food, να ακούσουμε καλή μουσική , να διασκεδάσουμε με διαδραστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ή απλά να πούμε τα σχέδια μας για τις διακοπές που πλησιάζουν!

Επίσης, μην ξεχάσετε να κάνετε μια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταμείο/Info point της διοργάνωσης όπου θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στη #ΜεγάληΚλήρωση, από την οποία θα επιλεγούν 3 τυχεροί νικητές και ο καθένας θα πάρει ένα καλάθι γεμάτο δώρα από τους εκθέτες!

Meet us at the 22ο Athens Jazz!

The Meet Market: Mια νομαδική αγορά καινοτομίας και δημιουργικότητας. Ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης & ευεξίας, τέχνης & διασκόμησης, είδη για το παιδί, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage αντικείμενα, street food, διαδραστικά παιχνίδια, DJ sets & θετικά vibes σε μια γιορτή του τοπικού επιχειρηματικού πνεύματος.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα του Meet Market, ακολουθήστε τις σελίδες του στα

Social Media.

Facebook: Τhe Meet Market

Instagram: @themeetmarket.gr

YouTube: The Meet Market

themeetmarket.gr 

#themeetmarket | #livelovelocal