Mad Video Music Awards 2023

Ο διαχρονικός/μόνος μουσικός θεσμός στην Ελλάδα, που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιρινού mood και του πρώτου σου μεγάλου καλοκαιρινού party, έρχεται τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

mad music awards

Τα  Mad VIDEO MUSIC AWARDS είναι τα πρώτα σου μουσικά βραβεία, η πρώτη σου συναυλία, το πρώτο σου star-struck που είχες από τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, ο πρώτος σου Mad χορός στην αρένα τους, η πρώτη σου selfie πριν από τις selfie.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS γίνονται φέτος 20 χρονών και αποτελούν μια μουσική ιστορία ενηλικίωσης για τον καθένα ξεχωριστά.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS έρχονται κάθε καλοκαίρι, αλλά νιώθεις την ενέργειά τους να κρατάει χρόνια και για πάντα στην καρδιά σου. Ένα μουσικό πάρτι γεμάτο αισιοδοξία, τρυφερότητα, φρεσκάδα, εξωστρέφεια, νεανικότητα, και φυσικά ενότητα για κάθε τι διαφορετικό.

Τα MAD VMA 2023 από τη ΔΕΗ υπόσχονται να χαρίσουν ξανά στο κοινό μία αξέχαστη μουσική εμπειρία. Εντυπωσιακά live acts, αγαπημένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απονομή βραβείων με την ψήφο του κοινού, δημοφιλείς απονεμητές και πολλές – πολλές εκπλήξεις.

Κλείσε τώρα τη θέση σου και ζήσε από κοντά τη MAD VMA εμπειρία που θα μείνει στην καρδιά σου #forever!

THE MAD VMA VILLAGE

Φέτος, κάνε join στην πιο Mad εμπειρία από τις 18 Ιουνίου!

Το ΤΗΕ MAD VMA VILLAGE ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό από το πρωί της Κυριακής, με δωρεάν είσοδο, με περίπτερα και experiential activations όλη την ημέρα και για όλες τις ηλικίες. Food court, merch stand, experience areas, DJ stage, γνωστοί και αγαπημένοι Instagramers και Tik Tokers, υποδέχονται το κοινό για 2 ημερες με αποκορυφωμα τη βραδιά των Βραβείων τη Δευτέρα βράδυ. Και φυσικά, το Mad Radio 106,2 να μεταδίδει τον παλμό!

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 19.45

Κλείσε τώρα τη θέση σου και ζήσε από κοντά τη MAD VMA εμπειρία που θα μείνει στην καρδιά σου #forever!