Η εξαιρετική βιολίστρια Lindsey Stirling για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η εξαιρετική βιολίστρια Lindsey Stirling για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στην Τεχνόπολη!

lindsey stirling

H Lindsey Stirling παίζει ηλεκτρικό βιολί, είναι επαγγελματίας χορεύτρια και μια από τις πρωτοπόρους καλλιτέχνιδες του 21ου αιώνα. Το ρηξικέλευθο όραμά της γοήτευσε από την αρχή το διεθνές κοινό και η ίδια απέκτησε φανατικούς θαυμαστές που τη λατρεύουν, τέσσερα άλμπουμ που σκαρφάλωσαν στους καταλόγους του Billboard, και δύο Billboard Music Awards (μεταξύ αυτών το Top Dance/Electronic Album για τον τρίτο της δίσκο με τίτλο Brave Enough). Η χριστουγεννιάτικη κυκλοφορία της Warmer in Winter, που περιείχε κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις, κατέκτησε τα χριστουγεννιάτικα τσαρτς (Billboard, Amazon και iTunes) αφήνοντας πίσω τις αντίστοιχες κυκλοφορίες μεγάλων pop stars μεγέθους Gwen Stefani και Sia, ενώ το πρώτο single Carol of the Bells έγραψε ιστορία ως το πρώτο και μοναδικό instrumental κομμάτι που μπήκε στα top 10 των ραδιοφωνικών σταθμών που επικεντρώνονται στην ποπ μουσική.

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: 13 εκατομμύρια subscribers, περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια views στο YouTube, τρία εκατομμύρια ακόλουθοι στο TikTok και πάνω από 500 χιλιάδες reels σε Youtube και TikTok ντυμένα με τη μουσική της. Το περιοδικό Forbes την κατέταξε στην 4η θέση της λίστας των πιο ευκατάστατων σταρς του YouTube και το πέμπτο της άλμπουμ με τίτλο Artemis ανέβηκε στην πρώτη θέση των Dance/Electronic Album Charts. Οι headline εμφανίσεις τής Stirling συγκέντρωσαν το εντυπωσιακό νούμερο των 800.000 θεατών, ενώ τo double bill της με τους Evanescence ανακηρύχθηκε μια από τις πιο κερδοφόρες περιοδείες της Live Nation για το 2018. Το 2022 κυκλοφόρησε ακόμα ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, το Snow Waltz, στο οποίο επανεφευρίσκει αγαπημένα χριστουγεννιάτικα classics αγγίζοντάς τα με το ιδιαίτερο μουσικό της στιλ.

Η Lindsey Stirling είναι η περίπτωση εκείνη του καλλιτέχνη που ξεκινώντας από την ανεξάρτητη δισκογραφία κατάφερε να απευθυνθεί σε μαζικά κοινά και να δημιουργήσει με τους fans σχέση σχεδόν προσωπική – η μαγική σύνδεση μεταξύ της ίδιας και των θαυμαστών της ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από την ειλικρίνεια με την οποία αφηγείται την ιστορία της δικής της ζωής για να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τους νεότερους ακροατές της.

Πληροφορίες:

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Ώρα Έναρξης: 21.00 

Τιμή εισιτηρίων: 39€

Προπώληση εισιτηρίων www.viva.gr