Big Bang Festival 7: Το πρωτοποριακό μουσικό φεστιβάλ για παιδιά για 7η χρονιά στη Στέγη

Βραβευμένο ως το πιο πρωτοποριακό μουσικό φεστιβάλ στην Ευρώπη για παιδιά, το Big Bang επιστρέφει με νέες περιπέτειες για 7η χρονιά στη Στέγη και τη γειτονιά της.

big bang festival

Μια φεστιβαλική ωδή σε περιπετειώδεις μουσικές εμπειρίες, παιχνίδια, διαδραστικές εγκαταστάσεις, ήχους από αντικείμενα και έργα. Μουσικοί και μουσική από όλο τον κόσμο, μαζί με παιδιά, γονείς και φίλους, συναντιούνται και γίνονται ένα στις σκηνές, στα ασανσέρ, στους διαδρόμους, αλλά και στους δρόμους έξω από τη Στέγη με το Big Bang Festival στις 27 και 28 Μαΐου.

Θέατρο, καραόκε, μουσικοί πειραματισμοί, παραμύθια, video art και άλλες μουσικές περιπέτειες σας περιμένουν και φέτος. Ακολουθήστε στις περιπέτειές του τον Κύριο Βι, μπείτε στο νομαδικό εργαστήριο κατασκευής μουσικής και πειραματιστείτε με τους ήχους, ξυπνήστε τη φαντασία σας ακολουθώντας τα μυστικά του ύπνου των ζώων, κάντε φίλη σας «Ένα πολύ δυνατό κορίτσι», ελευθερώστε τον κόσμο από το σκοτάδι παρέα με τον Σαφίρ και τραγουδήστε σε όλες τις γλώσσες σε ένα πάρτι με 2 Djs που παίζουν για εσάς, μαζί με εσάς.

Μετά από 7 χρόνια, τα παιδιά για άλλη μια χρονιά γίνονται μέρος μιας συναυλίας, χορεύουν, τραγουδούν και ανακαλύπτουν τι σημαίνει Μουσική. Εξάλλου, στο Big Bang δεν υπάρχουν κανόνες και «μη», παρά μόνο μια ανοιχτή πρόσκληση: Να βρούμε όλοι τον ρυθμό μας.

Συντελεστές

Επιμέλεια Φεστιβάλ: Χρήστος Καρράς, Μυρτώ Λάβδα

Επικεφαλής Παραγωγής: Βασίλης Παναγιωτακόπουλος

Οργάνωση Παραγωγής: Δέσποινα Σιφνιάδου

Εκτέλεση Παραγωγής: Ιουλία Σταμούλη, Φαίη Μινώ, Πέτρος Κασσιμάτης, Γιάννης Ιασωνίδης

Τεχνική Διεύθυνση: Γιάννης Ντόβας

Visitor Experience Coordinator: Νιόβη Πολυχρονίδου

Συνεργαζόμενοι Φορείς: Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (Ελλάδα), Zonzo Compagnie (Βέλγιο), Centro Cultural De Belém (Πορτογαλία), Opéra De Rouen, Opéra De Lille (Γαλλία), Bozar (Βέλγιο), Insitituto De La Cultura Y De Las Artes Sevilla – Icas (Ισπανία), Childrens’ Cultural Centre Ltd – The Ark (Ιρλανδία), Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede (Ολλανδία), Eesti Kontsert (Εσθονία), Δήμος του Ρεϊκιαβικ (Ισλανδία) και Aap-Media (Βέλγιο)

Το φεστιβάλ μουσικής για παιδιά Big Bang είναι μια συμπαραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και της Zonzo Compagnie, ενώ αποτελεί τμήμα του ευρωπαϊκού δικτύου Big Bang.

Συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.