Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ο Παύλος Παυλίδης παρέα με τους Hotel Alaska περιοδεύουν και βγαίνουν στον δρόμο το καλοκαίρι του 2023 έχοντας προγραμματισμένες εμφανίσεις σε αρκετά και αγαπημένα μέρη σε όλη την Ελλάδα.

παύλος παυλίδης

Στις 14 Ιουνίου θα βρεθούν στην σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων για να μας παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα, ένα best off της δισκογραφίας του Παύλου, από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2021.

Οι Hotel Alaska δεν σταματούν να πειραματίζονται, να εξελίσσουν τον ήχο τους και, μέσα από αυτή τη δημιουργική διαδικασία, να επαναπροσεγγίζουν το υλικό του Παύλου Παυλίδη δίνοντάς του νέο χαρακτήρα. Τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια του, αναμειγνύονται αρμονικά σε ένα πρόγραμμα – ταξίδι στον χωροχρόνο του αγαπημένου τραγουδοποιού ενώ δεν λείπουν εκρήξεις ενέργειας που σίγουρα θα μας ξεσηκώσουν και θα μας κάνουν να χορεύουμε αγκαλιά.

Τετάρτη 14 Ιουνίου, ο Παύλος Παυλίδης ξεκινάει το καλοκαίρι του από το κέντρο της πόλης, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή. Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Οι Hotel Alaska είναι οι:

Παύλος Παυλίδης: φωνή, ηλ. κιθάρα

Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο

Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα

Αλέκος Γεωργουλόπουλος: ηλ. κιθάρα, synths

Αλέξης Σταυρόπουλος: τύμπανα

Πληροφορίες:

Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Τιμές εισιτηρίων:

Περιορισμένα Early Bird: 13€

Γενική Προπώληση: 15€

Προπώληση: viva.gr

Ώρα έναρξης: 21:15

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:45

athens pride

Athens Pride: Ο Σπύρος Παρασκευάκος και ο Δημήτρης Παγώνης στο “HGW std”, στο κέντρο της Αθήνας

μαρία σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη: νέα κοινή εμφάνιση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη