Οι Onirama έρχονται στο City Garden Festival 2023

Οι ONIRAMA το δυναμικό συγκρότημα με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, έρχονται  για πρώτη φορά στο City Garden, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023.

onirama

Μια μαγική συνάντηση για να  μοιραστούμε όλοι μαζί, μια δυνατή  βραδιά γεμάτη χορό και αγαπημένα τραγούδια.

Στο πλαίσιο της μεγάλης τους καλοκαιρινής περιοδείας The Never Ending Tour, οι ONIRAMA έρχονται γεμάτοι δυναμισμό, κέφι και ενέργεια για να ξεσηκώσουν το CT Garden με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Μαζί τους, σε μια Special Guest εμφάνιση, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεκατρία χρόνια από την πρώτη τους μουσική συνάντηση στο Garage Party και μετά την πρόσφατη συνεργασία τους στο video clip του single Μετανιώνω, οι ONIRAMA και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα βρεθούν ξανά επί σκηνής: μια…εκρηκτική συνύπαρξη!

Οι ONIRAMA που σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2000 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Με πλατιά διάχυση στα νεανικά ακροατήρια και με μακριά ιστορία,  παραμένουν στην πρώτη γραμμή. Εμφανίζονται σε κατάμεστους χώρους, με τον κόσμο να τους ακολουθεί πιστά γιατί οι ONIRAMA είναι για το πολυπληθές κοινό τους,  πηγή ενέργειας και δύναμης.

ONIRAMA live

ΠΕΜΠΤΗ 22ΙΟΥΝΙΟΥ 2023