Το Vamvakou Experience Festival επιστρέφει, 14-16 Ιουλίου!

Ένα ορεινό καλοκαιρινό φεστιβάλ, πάνω από είκοσι εκδηλώσεις, δραστηριότητες και προγράμματα για όλους, τρεις ημέρες γεμάτες εμπειρίες: όλα μαζί συνθέτουν το φετινό Vamvakou Experience Festival!

vamvakou

Από τις 14 έως τις 16 Ιουλίου, η Vamvakou Revival μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το εγχείρημα αναβίωσης του χωριού, που υλοποιείται με την υποστήριξη του ΙΣΝ, μέσα από τη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της.

Φύση, βουνό, περίπατοι, γαστρονομία, αθλητισμός, πολιτισμός, εκπαίδευση. Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μια συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια, μια πρωτότυπη καλλιτεχνική πεζοπορία σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ), και ένα special dj set από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Μουχταρίδη. Επίσης, μέσα στις τρεις αυτές ημέρες τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα πρωτότυπων εκπαιδευτικών και αθλητικών προγραμμάτων από το Γήπεδο Ζωής, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), τους Legends της θρυλικής εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του 2004, και το F1 in Schools.

Vamvakou Experience Festival
Βαμβακού Λακωνίας
14 – 16 Ιουλίου 2023
Είσοδος ελεύθερη