Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “BEST OF” Summer Final Tour

Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “BEST OF” Summer Final Tour, με τα καλύτερά κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους!

τζουβελας

Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τζουβέλας στα καλύτερά του επί σκηνής!

Αλέξανδρος Τσουβέλας
Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις  σε  Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη! 

Αλέξανδρος Τσουβέλας
Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις σε  Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη! 

Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου 7 χρόνια, όμως, έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες. 
Η δική του εκπομπή, το «Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι΄ συ»,  είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα με το Youtube θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του bwin ΣΠΟΡ FM από τις 8.00 έως τις 10.00 όπως επίσης μπορείς να τον δεις στην COSMOTE TV στην εκπομπή στο “ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ”

MANAGEMENT-ΠΑΡΑΓΩΓΗ: NG.ART.PRODUCTIONS EE, www.evengart.gr

29 Ιουλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης “Δημήτρης Κιντής”