Γιώργος Γεωργίου: η πορεία του και η συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε για τον γιο του!

Πέθανε σήμερα ο Γιώργος Γεωργίου, η φωνή του ραδιοφώνου, ο ξεχωριστός αθλητικογράφος, σε ηλικία 71 ετών χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

γεωργίου

Το τελευταίο διάστημα νοσηλεύοταν στον Άγιο Σάββα όπου όπως όλα δείχνουν τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής στην άνιση αυτή μάχη.

Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε το 1946 στα Πετράλωνα και από τη δεκαετία του 1960 είχε αρχίσει να αθλητικογραφεί, συγκεκριμένα ξεκίνησε στην «Παναθηναϊκή φλόγα».

Το 1982 ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας της εφημερίδας «ο Φίλαθλος». Η δημοτικότητα του εκτοξεύθηκε με τη ραδιοφωνική εκπομπή «Το καφενείο των Φιλάθλων», η οποία έγινε και τηλεοπτική.

Όλοι θα τον θυμόμαστε να μιλάει με φιλάθλους διαφόρων ομάδων, να συζητάει μαζί τους και να τους λέει με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο την άποψή του για τα ποδοσφαιρικά κυρίως δρώμενα.

Κάτι που τον σημάδεψε και τον επηρέασε στη ζωή του ήταν όταν ο γιος του διαγνώσθηκε με σπάνια ασθένεια, την νόσο του Φρίντριχ. Τελείως ξαφνικά μετά τα 10 έτη ο αγαπημένος του γιος παρουσίασε συμπεριφορά που ξέφευγε λίγο από την κανονικότητα. Ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει στον δημοσιογράφο Σρόιτερ είχε περιγράψει πολύ αναλυτικά πως το βίωσε αυτό.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Γιώργος Γεωργίου / "ΑΥΤΟΨΙΑ" με τον Αντώνη Σρόιτερ [1-3-2017]

Ο γιος του έφυγε το 2017..

Καλό ταξίδι Γιώργο!

υποτροφίες

Πρόγραμμα υποτροφιών ΙΚΥ – ΕΥΔΑΠ για χορήγηση σε υποψηφίους Διδάκτορες των ελληνικών ΑΕΙ

τζουβελας

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “BEST OF” Summer Final Tour