Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Θέατρο Πέτρας

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola. 

αργυρός

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του. 

Μαζί του σε όλες τις συναυλίες θα είναι η Ανδρομαχη. Συμμετέχουν οι Playmen και η Klavdia, ενώ σε κάποιες συναυλίες θα υπάρχουν και special guests – Rack.

Συνοδοιπόρος στο «Elpida Tour» είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ενθουσιάζουν και να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Υποστηρικτής: SKY Express | Χορηγοί επικοινωνίας: ΣΚΑΙ – gazetta.gr – LiFO

Τιμές εισιτηρίων & προνόμια:

  • Arena / Κερκίδα: 20€ Φοιτητικό: 18€  | Απαραίτητη η επίδειξη φοιτητικού πασου
  • Golden Standing: 35€ | Πρόσβαση μπροστά στο stage + Ξεχωριστή πύλη εισόδου.
  • Backstage Experience 100€ | Προσβαση στο Golden Standing + Fast Line Entrance + VIP Pass + Αναμνηστικά Δώρα

9 Ιουλίου
Θέατρο Πέτρας

πανελλαδικές 2022

Πανελλήνιες 2023: τα θέματα που έπεσαν σε Ιστορία, Φυσική, Οικονομία

πανεπιστήμιο κρήτης

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Πρώτη Φάση του Διαγωνισμού : «Η διατριβή μου σε 3 λεπτά»