Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Φοίβος Δεληβοριάς, νέα ημερομηνία!

Μετά την απρόσμενη καταιγίδα το Σάββατο που πέρασε,  δεν το βάζουμε κάτω και δίνουμε νέο ραντεβού την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

φεστιβαλ μονής λαζαριστών

Ύστερα από μία απόλυτα επιτυχημένη χειμερινή σεζόν και μετά από τη συναρπαστική παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, σε μία σειρά sold out παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέρει αυτό το καλοκαίρι τη νέα του παράσταση σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Πεμπτη 10 Ιουνίου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Με την «φωτεινή δέσμη» Νεφέλη Φασούλη,  το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στο (συναυλιακός χώρος) για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

Την Πέμπτη 15  Ιουνίου οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης οδηγούν στη Μονή Λαζαριστών

Σας περιμένουμε εκεί!

πανελλαδικές

Πανελλήνιες 2023: τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα ειδικά μαθήματα

κατασκηνωτικό πρόγραμμα

ΔΥΠΑ: Οριστικοί Δικαιούχοι για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 2023