Κλέλια Ρένεση: με μία ανάρτηση ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη “Μουρμούρα”

Η Κλέλια Ρένεση έκανε μία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram και ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη δημοφιλή σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”.

κλέλια ρένεση

Είναι ένα συγκινητικό ποστ το οποίο απεικονίζει μία φωτογραφία με ταμπέλα: “Οδός Μουρμούρας” και στο οποίο η Κλέλια Ρένεση έγραψε:

“Ολοι οι δρομοι οδηγουν στη Ρωμη που λεει κ το ρητό… κ οπου Ρωμη η πηγη του καθενος. Με ενα πεπλο χαρμολυπης αποχαιρετω την πανεμορφη «οδο Μουρμουρας» , καθως κλεινει για μενα φετος αυτος ο υπεροχος πενταετης κυκλος. Ελπιζω, μεσα απ την καρδια μου, η Καιτουλα, η Καιταρα, η Καιτη-Κιτσο, αυτος ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιωτης Χριστοπουλος κ πλαισιωσε με τοση αγαπη ολη η ομαδα, να αγγιξε τις καρδιες σας κ να σας θυμησαν τι σημαινει αγαπη οπως εκανε σε μενα! Εγω κ η Καιτη αποχαιρετουμε το πλοιο το οποιο θα συνεχισει το ταξιδι του, κ ευχομαστε εστω κ λιγο να σας ανεβασαμε το ηθικο στις δυσκολες μερες. Καθε ιστορια που επιλεγω να πω στον κοσμο μεσα απ τη δουλεια μου, εχει κ και ενα κομματι της καρδιας μου μεσα που το αφηνω σαν περιστερι να πεταξει ελευθερο. Ελπιζω παντα να ευλογούμαι με τοσο ωραια πλασματα (ρολους) κ να φωτιζω εστω κ λιγο τις ομιχλες της καθημερινότητας (οποτε κ οπως το καταφερνω). Τα πραγματα τελειωνουν γιατι πρεπει η καρδια να μπει σε καινουρια μονοπατια
Με πολλη αγαπη”