2o Nevronas FESTival | Φεστιβάλ Συμπεριληπτικών Παραστατικών Τεχνών και Καλλιτεχνικής Διάδρασης

Συμπερίληψη και Προσβασιμότητα… και στην Τέχνη… Για μία ακόμη χρονιά, άνθρωποι από τους χώρους της μουσικής, του χορού, του θεάτρου, του κινηματογράφου, της φωτογραφίας, των εικαστικών αλλά και της επιστήμης, της τεχνολογίας και των εφαρμογών θα βρεθούν από τις 5 έως και 8 Οκτωβρίου του 2023 στο 2ο Νevronas FESTivalΦεστιβάλ Συμπεριληπτικών Παραστατικών Τεχνών και Καλλιτεχνικής Διάδρασης, υπό την οργανωτική ευθύνη της ομάδας του Nevronas.gr και με την υποστήριξη της AccessLab, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, που αγκάλιασε και στηρίζει τις προσπάθειές μας για να συνυπάρχουμε, όλοι μαζί και στην Τέχνη, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις.

nevronas festival

Η ΑΡΧΗ έγινε… στο 1ο Νevronas FESTival, όπου καλλιτέχνες, ανάπηροι και μη, συμμετείχαν σε 43 Συμπεριληπτικές Δράσεις και πάνω από 200 άτομα βοήθησαν για να διεξαχθεί με επιτυχία αυτό το μεγάλο Φεστιβάλ Συμπεριληπτικών Παραστατικών Τεχνών και Καλλιτεχνικής Διάδρασης και να αναδειχθεί, στην πράξη, το ότι η Τέχνη δημιουργείται από όλους και είναι για όλους-ανάπηρους και μη… Προσβασιμότητα και Συμπερίληψη.

Φέτος το Νevronas FESTival έρχεται να  προσφέρει ακόμη περισσότερα σε διάρκεια και θέαμα. Και επειδή 3 ημέρες δεν ήταν αρκετές για να χορτάσουμε θέατρο, μουσική, χορό, εκθέσεις, κινηματογράφο, εργαστήρια, ομιλίες και συζητήσεις συμπεριληπτικού ενδιαφέροντος, προσθέσαμε μία ακόμη! 4 ημέρες Γιορτής λοιπόν, με στόχο να είμαστε όλοι εκεί, ανάπηροι και μη, για να συμμετέχουμε, να δούμε, να ακούσουμε και να κουβεντιάσουμε πώς οι άνθρωποι με και χωρίς αναπηρία δημιουργούμε και παίρνουμε χαρά, μέσα από τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Γιατί η Συμπερίληψη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής και πολιτιστικής μας πραγματικότητας!

Μείνετε συντονισμένοι στα online κανάλια του nevronas.gr:
Website: https://nevronas.gr & festival.nevronas.gr