Το e-shop.gr γίνεται Υπερήφανος Υποστηρικτής – Χορηγός του IOS MAJOR 2023 & PRO TOUR FUTURE 2023 στην Ίο

Το e-shop.gr, το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας το πάθος των νέων αθλητών να ζήσουν έντονες αθλητικές στιγμές και διακρίσεις, με µεγάλη τιµή και αίσθηµα ευθύνης, ήταν χορηγός του Πανελλήνιου και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος beach volley στην Ιο.

eshopgr

Η παραλία Μυλοπότα της Ίου, φιλοξένησε στις 9-11 Ιουνίου το πανελλήνιο τουρνουά «Ios Major 2023» με τη συμμετοχή των καλύτερων ομάδων της χώρας. Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων συνέχισε να «γράφει» τη δική του ξεχωριστή «ιστορία» στο καλεντάρι και του Παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ Beach Pro Tour 2023 της FIVB, με τη φιλοξενία του φετινού τουρνουά «Beach Pro Tour Ios Futures 2023» που πραγματοποιήθηκε στις 22-25 Ιουνίου.

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί πόλο έλξης για τους ντόπιους φίλους του αθλήματος και για πάνω από 1000 επισκέπτες, που βρέθηκαν στο νησί για το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού της άμμου! Επιπλέον, είναι το μοναδικό τουρνουά επί ελληνικού εδάφους με 112 αθλητές και αθλήτριες από 29 χώρες του πλανήτη (Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Ωκεανία). 

Η συμβολή του e-shop.gr στις δύο μεγάλες διοργανώσεις αποτελεί μια πρωτοβουλία της εταιρείας με σκοπό να στηρίξει μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, που αποτελεί μια ύψιστη αγωνιστική τιμή για τη χώρα μας, ενώ ταυτόχρονα με τον τρόπο αυτό επιλέγει να συνδράμει στο «όνειρο» αυτών των αθλητών!

Καλή επιτυχία σε όλους ! Καλή επιτυχία Ελλάδα !