Στήριξη Μιχαηλίδου σε Ζαχαράκη μετά την ανάρτηση του Τζήμερου

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε ο Τζήμερος πριν λίγες ημέρες για τη Σοφία Ζαχαράκη λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αφού η Σοφία Ζαχαράκη δεν είναι έγγαμη ούτε έχει παιδιά δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο Υπουργείο Οικογένειας.

μιχαηλίδου

Η Σοφία Ζαχαράκη βρήκε υποστήριξη από μεγάλο μέρος του κόσμου, μάλιστα η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου έγραψε το εξής:

“Μετράμε μια ακόμα σεξιστική και χυδαία επίθεση. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο η Σοφία Ζαχαράκη που ως “άγαμη και άτεκνη” είναι “αδιανόητο” να τοποθετείται στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Λες και για να γίνει κανείς Υπουργός Τουρισμού θα πρέπει να είναι πιλότος ή ναυτικός για το Ναυτιλίας (και πάει λέγοντας). Πάλεψα για την παιδική προστασία τέσσερα χρόνια. Άγαμη και άτεκνη. Αγωνίστηκα για τα παιδιά και νιώθω αποστροφή στο άκουσμα τέτοιων δηλώσεων. Σκληρή δουλειά, γνώσεις, πείσμα και ενσυναίσθηση. Αυτά χρειάζεσαι για να υπηρετήσεις το δημόσιο συμφέρον. Όλα τα υπόλοιπα είναι και θα παραμείνουν αναχρονιστικά κατάλοιπα”.

πίσω από τις θυμωνιές

«Πίσω από τις θυμωνιές» : Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Ασημίνας Προέδρου σάρωσε στα βραβεία ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

σάλμα χάγιεκ

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει στη σάουνα γυμνή