Ο Ηλίας Βρεττός έρχεται στο City Garden Festival 2023

Ο εκρηκτικός Ηλίας Βρεττός δίνει ραντεβού μαζί μας στις 21 Ιουλίου στο CT Garden Festival για μια δυνατή συναυλία γεμάτη πάθος, χορό και κέφι!

βρεττός

Μαζί του φυσικά, ο μοναδικός Αναστάσιος Ράμμος που με την τρομερή του ενέργεια, θα μας ξεσηκώσει!

Η συναυλία τους θα περιέχει τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο τους!

Ποιος δεν έχει χορέψει με το «Και πετάω ψηλά», το «Όταν με κοιτάς», το «Δεν παν να λένε», το «Μια ιστορία», το «Ως το άπειρο»… 

Ποιος δεν έχει τραγουδήσει όσο πιο δυνατά μπορεί το «Φώναξέ με», το «Αχ καρδιά μου», το «Φύσηξε έρωτας βοριάς» και φυσικά, τη νέα μεγάλη επιτυχία του, «Ξέρεις πού θα με βρεις»!

Ο μάγος των sold out, Ηλίας Βρεττός με τις αμέτρητες επιτυχίες, είναι έτοιμος να μας χαρίσει μια βραδιά την οποία σίγουρα θα θυμόμαστε για πάντα!

Τον Αναστάσιο Ράμμο τον γνωρίσαμε μέσα από την μεγάλη επιτυχία «Αν με δεις να κλαίω», συνεργασία με την Έλενα Παπαρίζου και συνεχίζει να μας μαγεύει με τις ικανότητές του με τραγούδια όπως το «Σε δυο μόνο μάτια», «Τα καλά παιδιά», «Τ’αστέρια μου» και πολλές ακόμα επιτυχίες!

Ο Ηλίας Βρεττός μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο, θα μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα και θα μας ξεσηκώσουν σε ένα μοναδικό live στο CT Garden Festival! Εμείς θα τους απολαύσουμε κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό, με παγωμένα ποτά και καλή διάθεση! 

Όπως λέει και στο νέο του τραγούδι ο Ηλίας Βρεττός…

Ξέρεις πού θα με βρεις!

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ Μαζί του ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater