Νίκος Μουτσινάς: «Αν δεν κάνεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινούριο»

Ο Νίκος Μουτσινάς πλέον δεν θα παρουσιάσει το «Καλό μεσημεράκι» τη νέα χρονιά. Αυτός ο κύκλος έκλεισε. Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζοντας το πρώτο βίντεο για το τρέιλερ της εκπομπής, πρίν από πέντε χρόνια.

Στη λεζάντα έγραψε το εξής:

Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς.
Και όπως το σκεφτομουν,συνειδητοποίησα ότι τους αποφεύγω..
Αλλά να που ήρθε η στιγμή να αποφασίσω εγώ να αποχαιρετήσω μια συνθήκη μαγικη,μια συνθήκη που την βρίσκεις στο μυαλό ενός μικρού παιδιού..
Ένα ατελείωτο παιχνίδι με τους φίλους του,ένα πάρτυ καθημερινό..
Συνέβη..
Και είναι πολύ μεγάλη η χαρά που πήρα τα τελευταία 5 χρόνια..
Οι κύκλοι κλείνουν…δεν λεω και κάτι καινουργιο,αλλά αυτός ο κυκλος ήταν τόσο διαφορετικός. Ήταν μια πιστα εξέλιξης.Ήταν η απόλυτη αίσθηση του συνόλου.είμασταν απο την αρχή μια ομάδα που χωρίς να το ξερει ήθελε το ίδιο..
Να κάνει πλακα με τα αδιάφορα σημαντικά της πραγματικότητας μας..
Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με όλους σας,που ακούσατε τις ιδέες μου,που κάνατε τα αδύνατα δυνατα να γίνουν οι επιθυμίες μου πραγματικότητα,που με φροντίσατε σαν να ήμουν δικός σας άνθρωπος και μου δώσατε τόση αγάπη..
Νιώθω περήφανος για την ομάδα μου,νιώθω σαν να έχω αφήσει ενα κομμάτι μου πίσω τώρα που τελειωσε αυτή η εκπομπη,αλλα το ξέρω καλά,οτι αν δεν κανεις χώρο,δεν θα έρθει κάτι καινουργιο στην ζωη σου…
Ευγνώμων και ευτυχισμενος που βιώσαμε μαζί αυτήν την εμπειρία..
Οσο για ολους εσάς που μας κάνατε παρέα ολα αυτά τα χρόνια,το ευχαριστώ μου φαίνεται λίγο γιατί χωρίς να το γνωρίζετε,κάνατε ενα παιδικο ονειρο πραγματικότητα..το δικό μου ονειρο.
Η εργασία μπορεί να ειναι χαρά και δημιουργία..
Ανταποδισω όλη την αγάπη που έλαβα και θα τα ξαναπούμε
ΥΓ. Αυτό είναι το γυρισμα για το πρώτο τρέιλερ που έκανα όταν ξεκίνησε αυτό το ταξιδι…
για την παρέα είπαμε και για την παρέα και απ την παρέα έγιναν ολα