SNFCC Youth Council: GENesis Party by GEN Z

Το GENesis Party στις 20 Ιουλίου στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ, δεν είναι μια ακόμα εκδήλωση του φετινού καλοκαιριού. Είναι ένα πάρτι που σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς δράσεων και εκδηλώσεων που διοργανώνονται από νέα άτομα για νέα άτομα.

Τη μουσική αυτή γιορτή θα ανοίξει με το Dj set της η Matina Sous Peau, ενώ θα ακολουθήσουν οι groovy Cosmonuts. To GENesis Party θα ολοκληρωθεί με τους The Steams και τον psychedelic/rock ήχο τους. Παράλληλα, θα υπάρχει χρόνος για γνωριμία και συζήτηση με τα μέλη της ομάδας, που κρύβεται πίσω από την εκδήλωση αυτή, που δεν είναι άλλη από το SNFCC Youth Council.

20 νέα άτομα, ηλικίας 18-25 ετών, απαρτίζουν το SNFCC Youth Council που δραστηριοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από τον Φεβρουάριο του 2023 και για ένα χρόνο.

Η νεοσύστατη αυτή ομάδα θα επιμελείται ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, με σκοπό την ενίσχυση της συμμετοχικότητας των νέων αλλά και την υλοποίηση δράσεων που τους αφορούν άμεσα. Με βασικούς άξονες τη συμπερίληψη, την προσβασιμότητα και τη συμμετοχικότητα, στοχεύουν να ανοίξουν νέους διόδους διαλόγου, να θέσουν ερωτήματα και να συνδιαμορφώσουν τα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, ξεκινώντας από το GENesis Party.

Εμείς θα είμαστε εκεί. Εσύ;

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 στις 20:00

Θόλος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Είσοδος ελεύθερη