Ελεωνόρα Μελέτη: η ανάρτησή της για τη φωτιά στη Σαρωνίδα!

Η Ελεωνόρα Μελέτη έκανε μία ανάρτηση με στόρυ σχετικά με την καταστροφική φωτιά σε Σαρωνίδα, Λαγονήσι. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει σπίτι στην περιοχή οπότε επηρεάστηκε ακόμα περισσότερο από την εξάπλωση της φωτιάς.

eleonwra meleti

Στο μήνυμά της έγραψε το εξής:

«Εχθές δεν ανέβασα κάτι, γιατί απλά ζούσα μαζί με τους γονείς μου που ήταν στη Σαρωνίδα αλλά και με τους γείτονες συμπολίτες μας την αβάσταχτη αγωνία του τι θα συμβεί με τη φωτιά.
Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου και ο ανιψιός μου ο Γιώργος, φίλοι και γείτονες. Και ήταν εκεί και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια», γράφει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες των Αρχών και απομακρύνθηκαν εγκαίρως. Όλη τη νύχτα πολλά πυροσβεστικά και δεκάδες πυροσβέστες έδιναν μάχη να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι εστίες.
Οι εικόνες θλιβερές. Ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών, το μέλημα ήταν να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.

Άνθρωποι είδαν τα σπίτια τους να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές όλοι.
Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται. Ωστόσο, την ίδια στιγμή εκατοντάδες άλλα σπίτια σώθηκαν.
Υπάρχει και αυτή η πλευρά της είδησης», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.