Γιάννης Πάριος: “Δώσε μου λιγάκι ουρανό”

Ο Γιάννης Πάριος μετά από τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις του, το φετινό χειμώνα, έρχεται για να μας χαρίσει μαγικές καλοκαιρινές βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

γιάννης πάριος

Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης θα ξεκινήσει την περιοδεία του από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 10 Ιουλίου και θα συνεχίσει το ερωτικό του ταξίδι σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας με αποσκευές τα τραγούδια πενήντα πέντε χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών.

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι κάθε του δίσκος έχει γίνει χρυσός ή πλατινένιος.

Ο Γιάννης Πάριος μας περιμένει να τραγουδήσουμε μαζί του τις αμέτρητες παλιές και νέες του επιτυχίες! Μαζί του θα ταξιδέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ονειρευτούμε και θα νοσταλγήσουμε.

Info
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ – Δώσε μου λιγάκι ουρανό
Καλοκαιρινή περιοδεία

Πρόγραμμα περιοδείας

Δευτέρα 10 Ιουλίου – Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Παρασκευή  14 Ιουλίου – Faliro Summer Theater

Τρίτη 29 Αυγούστου –  Θέατρο Λόφου, Κιλκίς

Τετάρτη 30 Αυγούστου – Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου – Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου – Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου – Αρχαίο Θέατρο Άργους

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου – Faliro Summer Theater

Εισιτήρια προπωλούνται

Online: https://www.viva.gr/tickets/music/giannis-parios-dose-mou-ligaki-ourano-1/

Φυσικά σημεία: Public, Media Markt