Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας παρουσιάζει τον Cacao Rocks και τον Γιώργο Μέγκουλα

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας σε συνεργασία με την Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων παρουσιάζουν τον Cacao Rocks και τον Γιώργο Μέγκουλα, σε μία εικαστική συνομιλία ζωγραφικής και γλυπτικής.

διεθνες φεστιβαλ κερκυρας

Ο Cacao Rocks -κατά κόσμον Ιάσονας Μέγκουλας- ένας από τους πρωτοπόρους street artists της Ελλάδας, ξεκίνησε τη δράση του σε ηλικία μόλις 14 ετών, δημιουργώντας την πρώτη του μεγάλη τοιχογραφία για λογαριασμό της Greenpeace, σε δημόσιο χώρο στην Κέρκυρα.

Η ξεχωριστή του «γραφή» που συνδυάζει την μοντέρνα ελληνική ζωγραφική με την τεχνοτροπία του street art, έχει κάνει το έργο του γνωστό σε πολλές χώρες, με παρουσιάσεις σε μουσειακούς χώρους και πινακοθήκες και συνεργασίες με μεγάλα διεθνή branding, ενώ έργα του βρίσκονται σε σημαντικές ιδιωτικές συλλογές ανά τον κόσμο.


Είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη σειρά ζωγραφικών και κεραμικών του έργων στο νησί που μεγάλωσε, την Κέρκυρα. Στην επιμέλεια των εκθέσεων, συνεργάζεται η Κατερίνα Κοσκινά, Ιστορικός της Τέχνης. 
Εγκαίνια έκθεσης: Τρίτη 8 Αυγούστου στις 20:00, στην Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων (Αίθουσα Τέχνης «Θάνος Χρήστου»).

ίδρυμα νιάρχος

Το ΙΣΝ επανεκκινεί τη διαδικασία κατασκευής των τριών νέων δημόσιων νοσοκομείων σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη

ηλιάνα παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: απολαμβάνει τα φρούτα της τοπλες