Lake Party Trichonida 2023

Την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Αυγούστου, το Κτήμα Πιθαρι στην πανέμορφη λίμνη Τριχωνίδα θα φιλοξενήσει το πολυαναμενόμενο μουσικό event της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, το Lake Party! Προετοιμαστείτε για δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση!

lake party trichonida

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου, σας περιμένουμε σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που θα σας συναρπάσει! Ο χάρτης της καρδιάς μας, μας οδηγεί κοντά στην αγαπημένη μας Νατάσα Θεοδωρίδου, μιααπό τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες και ομορφότερες γυναικείες λαϊκές φωνές του ελληνικού ρεπερτορίου, με πολυετή, αξιοθαύμαστη καριέρα και δεκάδες επιτυχίες ανά τα χρόνια, που παραμένουν αξέχαστες και λατρεμένες μέχρι σήμερα. Η δική μας Νατάσα μάς προσκαλεί σε μια μουσική γιορτή, γεμάτη με αγαπημένα της τραγούδια, που μας κάνουν να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε δυνατά σαν μια μεγάλη αγκαλιά.

Μαζί της σε αυτό το ταξίδι θα είναι το αγαπημένο συγκρότημα Alcatrash, που έχει σημειώσει αμέτρητες επιτυχίες και έχει αποδείξει πώς να απογειώνει την διάθεση στα ύψη!

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει την «Ελπίδα» και χαρίζει μια επική μουσική εμπειρία με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του. Μαζί του θα είναι η ταλαντούχα Ανδρομάχη, που θα προσθέσει την δική της μαγεία στην εμφάνιση. Στο πλευρό τους θα βρεθούν οι Playmen και η Klavdia, δημιουργώντας μια απίστευτη ατμόσφαιρα κι ένα μυθικό line up.

Η ομάδα του φεστιβάλ είναι αποφασισμένη να κάνει το φετινό Lake Party ακόμη πιο δυνατό! Έχει επενδύσει σε νέες ιδέες και πολλές εκπλήξεις, με σκοπό να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης σε όλους τους επισκέπτες.

Ετοιμαστείτε να χορέψετε με τους πιο ξέφρενους και ξεσηκωτικούς ρυθμούς του καλοκαιριού και να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσης!

Το απόλυτο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού πλησιάζει… Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που έχουμε ετοιμάσει για εσάς!

Δείτε περισσότερα στο site του Lake Party.

#lakeparty #ktimapithari #summer23 #summervibes #natassa #ohartis #lakepartytrichonida #Argiros #ElpidaTour
#SummerTour2023

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Τιμές εισιτηρίων και Προνόμια:

  • Γενική είσοδος (προπώληση):17€
  • Γενική είσοδος (τελευταία μέρα) στον χώρο του Lake Party: 20€
  • Backstage Experience: 100€  (Fast Line Entrance + VIP Pass + Αναμνηστικά Δώρα + Φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό)