ΕΚΠΑ | Elearning: Ανάπτυξη Πωλήσεων με Χρήση Growth Hacking Marketing

Σκοπός του προγράμματος “Ανάπτυξη Πωλήσεων με Χρήση Growth Hacking Marketing” είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων/ουσών σε στρατηγικές και εργαλεία του Hacking Marketing, προκειμένου να είναι σε θέση να επιτύχουν μεγαλύτερη προβολή, αυξημένη παραγωγικότητα και υψηλότερη κερδοφορία για την επιχείρησή τους.

εκπα

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα εξοικειωθούν με τις σύγχρονες τάσεις που αφορούν τη διαχείριση καμπάνιας, περιεχομένου, σχέσεων πελατών και πληροφοριών μάρκετινγκ, καθώς επίσης με τεχνικές για την προσέλκυση νέων πελατών και τη διατήρηση των υπαρχόντων. Θα παρουσιαστούν, ακόμη, οι δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν τα ψηφιακά εργαλεία στην ψηφιακή μόχλευση, στην ταχύτητα, στην κλίμακα, στην προσαρμοστικότητα και ακρίβεια καθώς και σε πολλές από τις διαδικασίες μιας διοικητικής υποστήριξης (back-office).

Επιπλέον, στο πρόγραμμα αναδεικνύεται η σημασία της προγραμματικής διαφήμισης, μέσω της οποίας αυτοματοποιούνται όλες οι διαδικασίες με τη χρήση τεχνολογιών Artificial Intelligence και Machine Learning. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να εξελίσσεται η διαχείριση του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, προκειμένου να συμβαδίζει με την ολοένα αυξανόμενη ψηφιοποίηση της σύγχρονης εποχής.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής, καθώς και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με συναφή εργασιακή εμπειρία. Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων και νεοφυών επιχειρήσεων, συμβούλους επιχειρήσεων, στελέχη και συμβούλους μάρκετινγκ, στελέχη διαφήμισης, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, καθώς και σε επαγγελματίες που προέρχονται από άλλους κλάδους της οικονομίας.