The Avener: 9 Σεπτεμβρίου στο Gazarte

Ο Γάλλος παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, The Avener έρχεται στο Roof Stage του gazarte, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, για ένα DJ set κάτω από το φεγγάρι! Ο αγαπημένος του ελληνικού ραδιοφώνου, έρχεται στην Αθήνα με αποσκευές γεμάτες με hits που θα μας κάνουν να χορεύουμε χωρίς σταματημό!  

avener

Πρωτοσυστήθηκε στο κοινό το 2015 με το album «The Wanderings of the Avener», το οποίο περιελάμβανε το rework του «Fade Out Lines» της Phoebe Killdeer, και το θρυλικό πια, «To Let Myself Go» το οποίο τον καθιέρωσε στην electro/dance σκηνή! Μετά από 8 χρόνια, πολλά βραβεία και πλατινένια albums, έρχεται στο Roof Stage του gazarte για μια βραδιά-ωδή στην ηλεκτρονική μουσική.  

Με μότο το «Keep dreaming and dancing» ο Tristan Casara, aka The Avener, θα φέρει στην Αθήνα τις πολύ δημιουργικές διασκευές του σε κομμάτια όπως το «Castle in the Snow» των Kadebostany και το «It Serves You Right To Suffer» του John Lee Hooker.  

Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη χορό, αγαπημένα κομμάτια αλλά και κομμάτια που θα γίνουν τα αγαπημένα μας, κάτω από τον Αθηναϊκό ουρανό και με την πιο ωραία θέα της πόλης!  

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ο Avener έρχεται για να κατακτήσει το Roof Stage του gazarte – και τις καρδιές μας!  

Tο έδαφος θα το προετοιμάσει ο Theofanis και μετά το dj set του The Avener, το party θα συνεχιστεί με τον The D Mood!