Συναυλία: «Το φως μέσα μας» με τον Απόστολο Ρίζο

Μετά από την πρώτη και επιτυχημένη χρονιά συναυλιών στο σκοτάδι, στις οποίες συμμετείχαν σημαντικοί καλλιτέχνες όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, οι CHÓRES και με παραστάσεις που αγαπήθηκαν από το κοινό με αλλεπάλληλα soldout, έρχεται η σειρά του Απόστολου Ρίζου να μας χαρίσει μία βραδιά μουσικής μαγείας την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

το φως μέσα μας

Το κοινό θα απολαύσει αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του Απόστολου Ρίζου, όπως το «Τι να θυμηθώ» έως και τα νέα κομμάτια που ετοιμάζει για το άλμπουμ «Ασκήσεις Τρυφερότητας» μέσα από την ιδιαίτερη συνθήκη της απόλυτης συσκότισης, στοιχείο που σε συνδυασμό με την ξεχωριστή χροιά του δημιουργούν ένα εξαιρετικά ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Ο ιδιαίτερα αισθαντικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής έρχεται να μας χαρίσει μία μοναδική μουσική παράσταση που εξαφανίζει τα μουσικά σύνορα και αναδεικνύει την πραγματική ουσία των τραγουδιών· το φως μέσα μας.

Στην παράσταση «Το φως μέσα μας» συμμετέχουν:
Απόστολος Ρίζος – Ηλεκτρική Κιθάρα, Φυσαρμόνικα, Φωνή
Λένα Χατζηγρηγορίου – Βιολί, Φλογερές, Φωνητικά
Νίκος Κασσαβέτης – Κρουστά, Drums
Ηλίας Καρούμπαλης – Ηχοληψία

Λίγα λόγια για τον Απόστολο Ρίζο:

Ο Απόστολος Ρίζος γεννήθηκε στη Λαμία το 1977 και από πολύ μικρός οδηγήθηκε στον δρόμο της μουσικής , εμπνευσμένος από τον κανταδόρο παππού του, που έπαιζε κιθάρα και φυσαρμόνικα.

Σε ηλικία μόλις 19 χρονών τον άκουσε για πρώτη φορά ο Νίκος Ζούδιαρης στη μουσική σκηνή «ΧΑΜΑΜ», δίπλα στον Γιώργο Ζήκα και τον Τάκη Μπουρμά και αργότερα τον επέλεξε ως ερμηνευτή του καινούργιου κύκλου τραγουδιών του με γενικό τίτλο «ΕΝΑΣ ΚΥΚΝΟΣ ΚΛΑΙΕΙ». Η ερμηνεία του στο “Τι να θυμηθώ”, θεωρείται πλέον από τις κλασικές του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού.

Μετρώντας πλέον 23 χρόνια στη δισκογραφία, η ιδιαίτερη φωνή του και οι ξεχωριστές επιλογές των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει τον τοποθετούν αναμφίβολα στους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Με μια ματιά:
Συναυλία: «Το φως μέσα μας» με τον Απόστολο Ρίζο

Ημερομηνία: Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή Εισιτηρίων:

Προπώληση:12€
Ταμείο: 15€
ΑμεΑ / Φοιτητές / Μαθητές: 10€