Οι Telenova για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με 2 μοναδικά LIVE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η ανερχόμενη μουσική δύναμη – οι Telenova –  το συγκλονιστικό συγκρότημα από την Αυστραλία, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχονται να ξεσηκώσουν την Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου 2023, στο Gazarte Roof Stage!

telenova

Η μουσική των Telenova  είναι μια συναρπαστική μίξη σκοτεινού ρομαντισμού, trip-hop, electronica και απεριόριστης δημιουργικότητας. Με επικεφαλής την απίστευτα ταλαντούχα Angeline Armstrong, αυτό το σχήμα με έδρα τη Μελβούρνη έχει κατακλύσει την παγκόσμια μουσική σκηνή. Ο σαγηνευτικός ήχος τους έχει κερδίσει διακρίσεις από το BBC 6 Music, το KCRW, τη Vogue Paris, το NME, το Triple J και πολλά άλλα.

Το ντεμπούτο EP τους, “Tranquilize”, που κυκλοφόρησε το 2021, έθεσε τις βάσεις για ένα μαγευτικό ταξίδι, με το lead single “Bones” να αφήνει τους ακροατές να επιθυμούν όλο και περισσότερα. Η ενέργεια και η καινοτομία του συγκροτήματος τους χάρισαν το βραβείο AIR Breakthrough Artist 2022 και μια θέση στο Hottest 100 του Triple J, μαζί με sold-out περιοδείες και σημαντικές εμφανίσεις σε φεστιβάλ σε όλη την Αυστραλία.

Η ζωντανή εμφάνιση των Telenova στο Gazarte Roof Stage, θα είναι ένα αξέχαστο οπτικό και ακουστικό θέαμα, πλημμυρισμένο από το χαρακτηριστικό μοναδικό μείγμα μουσικής και σαγηνευτικής αισθητικής της μπάντας. 

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας, πάρτε τα εισιτήριά σας και ελάτε μαζί μας στο Gazarte Roof Stage στις 6 Οκτωβρίου, για μια βραδιά, απόλυτης  μουσικής έκρηξης!