Κωστής Μαραβέγιας – Summer East Festival by Ergon Agora Vol3

Το πιο πολυαναμενόμενο μουσικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον κήπο του Ergon Agora East. 

μαραβέγιας

Στη σκηνή ο λαμπερός Κωστής Μαραβέγιας παρέα με τη Νίνα Μαζάνη δίνοντας ένα μοναδικό touch σε αυτή τη βραδιά. Ένα πάρτι, μια γιορτή χαράς, συγκίνησης, χορού και τραγουδιού. Όλοι μαζί στο πιο όμορφο σημείο της Θεσσαλονίκης, με θέα τη θάλασσα, στο γρασίδι, αγκαλιά.

Με τα αγαπημένα παλιά του αλλά και τα νέα τραγούδια του πρόσφατου άλμπουμ PORTOFINO, που ήδη έχουν αγαπηθεί συστήνοντας έναν ανανεωμένο ήχο, ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στον κήπο του Ergon Agora East, για μία μοναδική εμφάνιση για να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι!

Μαζί με την Νίνα Μαζάνη – τη νέα και πολύ ταλαντούχα ερμηνεύτρια που μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από τη διασκευή του τραγουδιού «Η ΝΥΧΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑΣΕΜΙ – και την μπάντα του, υπόσχονται μια βραδιά δροσιάς με φόντο το βουνό του Ολύμπου και τη θάλασσα. 

Επί σκηνής, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί:
Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gómez (κρουστά, τύμπανα).

Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας

Ώρα έναρξης: 20:30 
Ergon Agora East, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 50 

*Τα εισιτήρια V.I.P αφορούν σε θέσεις καθήμενων σε τραπέζια. Αναφορικά με την κατανάλωση ποτού θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.