Λάμπρος Φισφής: παρουσιάζει παράσταση στη Λάρισα με δωρεάν είσοδο

Ο Λάμπρος Φισφής παρουσιάζει την παράσταση του στη Λάρισα, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης, στους κατοίκους της και στην καταστροφή που βίωσαν τον τελευταίο μήνα.

λαμπρος φισφης

Η κωμωδία εκτός το να δημιουργεί συναισθήματα χαράς, έχει την ιδιότητα και να ανακουφίζει.

Αυτός είναι και ο λόγος, που ο κωμικός, Λάμπρος Φισφής, ως ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τη στήριξη και την αγάπη που έλαβε από την πόλη της Λάρισας, όλα αυτά τα χρόνια, σε αυτή την δύσκολη στιγμή, με τις πληγές ακόμη νωπές από τις καταστροφικές πλημμύρες, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την παράσταση του με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, οι κάτοικοι της Λάρισας είναι ευπρόσδεκτοι, να παρακολουθήσουν την τρίτη solo παράσταση του Λάμπρου Φισφή, αρκεί να προμηθευτούν το δωρεάν ηλεκτρονικό τους εισιτήριο μέσω του more.com.  Είναι και μόνο προαπαιτούμενο για να εισέλθει κανείς στο χώρο της παράστασης για να αποφύγουμε κάθε είδους συνωστισμό, για αυτό θα σας παρακαλούσαμε να τηρηθεί αυστηρά.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Και λίγα λόγια για την παράσταση:

Μετά από δύο sold out σεζόν στην Αθήνα και πάνω από 15.000 θεατές η τρίτη solo Stand Up Comedy παράσταση του Λάμπρου Φισφή ξεκινάει την περιοδεία της. Στο “Να το Φως” ο Λάμπρος συνεχίζει να βάζει στο μικροσκόπιο την καθημερινότητα και να φωτίζει την κωμωδία που κρύβεται στα μικρά που μας τσαντίζουν, μας κάνουν να χαμογελάμε και-τελικά-μας ενώνουν.

Αντλώντας έμπνευση από όλα τα μικρά «μεγάλα», αυτοσαρκάζει τα παιδικά του χρόνια, παραπονιέται για σχεδόν τα πάντα και εξηγεί γιατί αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να ζει κανείς.

Σ’ αυτή την παράσταση δεν μένει όμως μόνο στην επιφάνεια, αλλά αναλύει και μεγάλα, σοβαρά ζητήματα όπως…

Το comeback που κάνει η κίνηση στους δρόμους.
Τους ανθρώπους που παραγγέλνουν χόρτα.
Το φόβο του να γίνεις η μάνα σου.
Το bullying που φάγαμε ως παιδιά.
Τα τάπερ ως υπέρτατο σημάδι ότι σοβάρεψε η ζωή σου.
Το μίσος προς την Πέπα το Γουρουνάκι.
Την υπερβολική τεχνολογία της δημόσιας τουαλέτας.
Το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που λέγεται σεξ στο ντους.
Την επίσκεψη σε σπίτι φίλων που έχουν σκύλο.
Τους ανθρώπους που βάζουμε σε μαύρη λίστα.
Τα ανεξήγητα φαινόμενα της γυναίκας.
Και όλα τα πράγματα που αλλάζουν όταν συζείς με ένα δίχρονο.

Απολαύστε ένα roller coaster κωμωδίας όπου για 80 λεπτά ο Λάμπρος δίνει το νόημα που αρμόζει σ’ όλες εκείνες τις κωμικές λεπτομέρειες που όλοι μας προσπερνάμε, αλλά στην τελική είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

Πότε; Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Που; Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος Ελεύθερη

Προσκλήσεις Διατίθενται αποκλειστικά μέσω του more.com