«Έξυπνη εργασία και ανοικτή μάθηση»: Επιτυχής η διοργάνωση από την DAISSy-ΕΑΠ

Η Ερευνητική Ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) διοργάνωσε με επιτυχία την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Έξυπνη εργασία και ανοιχτή μάθηση», η οποία έλαβε χώρα διαζώσης την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στην Πάτρα (ξενοδοχείο «My Way»).

ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο

Αποτελεί εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού έργου «WorkingSmart: Smart working and Open Learning», που υλοποιείται με την DAISSy-ΕΑΠ, ως εταίρο στην Ελλάδα, και σηματοδοτεί την  ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων του έργου. 

Το έργο WorkingSmart στοχεύει στο να προκαλέσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της ΕΕ να λάβουν υπόψη την κουλτούρα ενδυνάμωσης, που δημιουργείται από τις νέες τεχνολογίες και την έξυπνη εργασία με διαφορετικές προσεγγίσεις ως προς τον τρόπο εργασίας και ζωής, μεταξύ γυναικών και ανδρών. Το έργο θα καθορίσει το προφίλ του/της Διευθύντριας-η/Συμβούλου για την Έξυπνη Εργασία και θα τον/την εκπαιδεύσει για να είναι ικανός/η να αντιμετωπίσει την αντίσταση στην αλλαγή εντός και εκτός των οργανισμών της ΕΕ, πρωτίστως την αντίσταση ως προς όχι (μόνο) την τεχνική διάσταση της αλλαγής, αλλά και ως προς την κοινωνική και πολιτιστική διάσταση της αλλαγής (προσωπικές σχέσεις) που θα συνοδεύουν την ψηφιακή αλλαγή. 

Η εκδήλωση απευθυνόταν σε επιχειρηματίες, διευθυντές-τριες και στελέχη, εργαζομένους και ελεύθερους επαγγελματίες κι είχε μεγάλη απήχηση, προσελκύοντας τη συμμετοχή περισσότερων των σαράντα (40) ατόμων από τις ομάδες-στόχους και τους τομείς ενδιαφέροντος του έργου. 

Η Ερευνητική Ομάδα DAISSy-ΕΑΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους συμμετέχοντες/ουσες καθώς και όσες επιχειρήσεις συνέβαλαν με την υποστήριξή τους, στην επιτυχία της εκδήλωσης διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου. 

► Aναλυτικά απολογιστικά στοιχεία για την εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου WorkingSmart, μπορείτε να δείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο WorkingSmart καθώς κι άλλες δράσεις της Ερευνητικής Ομάδας DAISSy-ΕΑΠ: