29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Η σπουδαία κινηματογραφική γιορτή της πόλης, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, επιστρέφει για 29η χρονιά και η προπώληση των καρτών διαρκείας ξεκινά την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου!

νυχτες πρεμιερας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφει για την 29η έκδοσή του με στόχο να προσφέρει μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες και διεξόδους στους κατοίκους κι επισκέπτες της πόλης, να αναδείξει νέες φωνές του παγκόσμιου σινεμά και να παρουσιάσει στο κοινό μερικές από τις καλύτερες και πιο προσδοκώμενες ταινίες της χρονιάς συνοδεία εκλεκτών προσκεκλημένων.


Οι 29ες Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς τους χώρους, τις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας ΑΣΤΟΡ, ΑΣΤΥ, ΔΑΝΑΟΣ 1 & 2, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΙΝΤΕΑΛ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΠΑΛΛΑΣ.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Μπορείτε να εξασφαλίζετε τα εισιτήριά σας από την ιστοσελίδα www.more.com ηλεκτρονικά, στα φυσικά σημεία πώλησης και τηλεφωνικά με κράτηση στο 2117700000 , Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00.


Σας ενθαρρύνουμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας πριν την άφιξή σας στον κινηματογράφο. Ιδανικά να τα κατέχετε σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό σας ή να τα έχετε προεκτυπώσει ώστε να διευκολύνεται η ασφαλής και απρόσκοπτη ροή του κοινού προς την αίθουσα.