Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο θέατρο “ΑΛΣΟΣ”

Ύστερα από μία συναρπαστική περιοδεία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου δίνει παράταση στο καλοκαίρι με τέσσερεις μοναδικές παραστάσεις στο θέατρο Άλσος!

τσαλιγοπούλου

Ο επίλογος της εντυπωσιακής και άκρως επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας της Ελένης Τσαλιγοπούλου γράφεται φέτος στο θέατρο Άλσος!

Ύστερα από δεκάδες ενθουσιώδεις συναυλίες από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη
και με ένα πρόγραμμα που μάγεψε το κοινό όπου κι αν παρουσιάστηκε, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι συνεργάτες της επιστρέφουν στην Αθήνα και ολοκληρώνουν την περιοδεία τους με τέσσερις γιορτινές, ευχαριστήριες παραστάσεις, τις Παρασκευές

27 Οκτωβρίου και 3 – 10 & 24 Νοεμβρίου στο Άλσος.

Η τέχνη, η γνώση, το ταλέντο και το πάθος της Ελένης Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας, καθώς και η ευρηματικότητα και η δεξιοτεχνία των εξαιρετικών μουσικών που τη συνοδεύουν και συν-δημιουργούν μαζί της επί σκηνής, δημιούργησαν ένα μοναδικό συναυλιακό πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο.

Ένα πρόγραμμα που αγάπησε και αγκάλιασε το κοινό, ένα σύγχρονο διονυσιακό πανηγύρι, με εξωστρέφεια, αισθητική και υπέροχες ερμηνείες, που έγινε η πιο ταιριαστή υπόκρουση στις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Και τώρα, στο θέατρο Άλσος, μία παράσταση-παράταση του καλοκαιριού, για τέσσερις μόνο Παρασκευές του φθινοπώρου, με την εγγύηση της ερμηνείας της Ελένη Τσαλιγοπούλου και της υπέροχης μπάντας της!

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ LIVE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ &  3 – 10 – 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30

Πληροφορίες:
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως
Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεων : 210 8831487 & 210 8227471
Προπώληση: viva.gr, Public
www.theatroalsos.gr