Ενδιαφέρεσαι για την τεχνητή νοημοσύνη και για την εξέλιξη στον κόσμο των ψηφιακών βοηθών (chatbots); Τότε το Pythia: Σεμινάριο στην τεχνολογία chatbot – Ημερίδα Απολογισμού, είναι η εκδήλωση που δεν πρέπει να λείπεις.
Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με φυσικήπαρουσία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο INNOVATHENS και διαδικτυακά με εργαλεία τηλεδιάσκεψης, το Σεμινάριο του Pythia Project για την τεχνητή νοημοσύνη και τα chatbots – Ημερίδα Απολογισμού.
Στόχος της ημερίδας είναι να γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τις νέες τάσεις στην τεχνητή νοημοσύνη και στα νέα δεδομένα για τους ψηφιακούς βοηθούς (chatbots), να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου Pythia, και οι σχετικές υλοποιήσεις ψηφιακών βοηθών που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του έργου.
Στο Pythia Day, μπορούν να συμμετέχουν:
● στελέχη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα,
● ερευνητές, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,
● startup εταιρείες
● και κάθε ενδιαφερόμενος ο οποίος θέλει να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη και τις καλές πρακτικές ψηφιακού μετασχηματισμού μέσα από την αξιοποίηση τεχνολογιών AI chatbots.
Δήλωσε τώρα Συμμετοχή: https://thepythiaproject.com/final-event/
Δείτε το Πρόγραμμα:
17:30-17:45 Καλωσόρισμα και Χαιρετισμοί
17:45- 18:30 Εξελίξεις στην τεχνολογία chatbots
● Keynote Speaker
● Πανεπιστήμιο Αιγαίου
● Πανεπιστήμιο Πατρών
18:30-19:10 Παρουσίαση chatbots
● Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Ψηφιακής Διακυβέρνησης
(Γ.Γ.Π.Σ.Ψ.Δ)
● SOFTONE
● Greek Travel Pages (GTP)
● Εθνική Τράπεζα
19:10-19:30 Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης
19:30-19:50 Απολογισμός του έργου Pythia
19:50-20:30 Next Steps: Ιδέες για το μέλλον
*Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς μέχρι την ημέρα της διοργάνωσης
Για το έργο Πυθία:
Το έργο Pythia δημιουργεί οφέλη για επιχειρήσεις & πολίτες σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς μέσα από την υποστήριξη και προώθηση ανοιχτών λύσεων, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Το έργο στοχεύει, στην επίτευξη ισότιμης παροχής υπηρεσιών για όλους τους πολίτες, στην αύξηση προσβασιμότητας σε καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας & διεκπεραίωσης συναλλαγών με τον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα καθώς και στην αναβάθμιση υπηρεσιών & καλύτερης αξιοποίησης κεφαλαίων μέσω των εφαρμογών σε τομείς της οικονομίας.
Το έργο, με κωδικό Τ2ΔΚ — 01921, υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ — ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης και Εφαρμογής των Δράσεων στους Τομείς της Έρευνας και της Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ), με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)