Νέο πρόγραμμα συμβουλευτικής καθοδήγησης από το Tällberg Foundation για ηγέτες από όλο τον κόσμο

Ένας Γκανέζος σεφ, ένας Ελβετός οικονομολόγος υγείας, μια κινηματογραφίστρια από την Ονδούρα και μια κοινωνική επιχειρηματίας από το Αζερμπαϊτζάν αποτελούν ορισμένα από τα μέλη που συνθέτουν την πρώτη ομάδα της νέας πρωτοβουλίας Tällberg Leaders Mentoring Leaders (TLML).

talberg foundation

Το TLML πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο της μακροχρόνιας στήριξης που παρέχει το ΙΣΝ για την ανάδειξη ανερχόμενων ηγετικών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο μέσω του Tällberg-SNF-Eliasson Global Leadership Prize.

«Ανερχόμενοι ηγέτες από όλο τον κόσμο, όπως οι συγκεκριμένοι, επιδεικνύουν απίστευτες δυνατότητες ως προς την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της ανθρωπότητας. Ας φανταστούμε πόσα μπορούν να επιτύχουν με τις κατάλληλες συνεργασίες και υποστήριξη», αναφέρει ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος. «Η συνεργασία με καταξιωμένες ηγετικές προσωπικότητες θα πολλαπλασιάσει την αποτελεσματικότητά τους και θα εμπλουτίσει τον παγκόσμιο, δημόσιο διάλογο με την απαιτούμενη δυναμική και δημιουργικότητα».