Χριστούγεννα στη φύση; Χριστούγεννα στη Βαμβακού!

Θέλεις η φετινή ευχή σου να φτάσει ασφαλής στον Άγιο – Βασίλη; Κάνε μια στάση το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Βαμβακούς για να προλάβεις την ταχυδρόμο των ονείρων, ώστε να φτάσει η ευχή σου ασφαλής!

βαμβακου

Το χωριό ντύνεται στα χρώματα, τα αρώματα και τις μελωδίες των Χριστουγέννων με το εορταστικό πρόγραμμα που προτείνει η Vamvakou Revival για μικρούς και μεγάλους. Θεατρική παράσταση για παιδιά, ξυλοπόδαρα, χορός, τραγούδια, εργαστήρια, σκίτσα είναι μόνο ένα μέρος της μαγείας των Χριστουγέννων που θα ζωντανέψουν και φέτος στην πλατεία του χωριού. Το άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα συνοδευτεί από τη Διαπολιτισμική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), ενώ η γιορτή θα κορυφωθεί με τον Φοίβο Δεληβοριά και τους συνεργάτες του, οι οποίοι έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στην πλατεία του χωριού για μια μαγευτική συναυλία!

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αναβίωσης του χωριού, η οποία υλοποιείται με την ηθική και οικονομική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 15:00

Πλατεία Βαμβακούς Λακωνίας

Είσοδος ελεύθερη

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα